Connect with us
Ozana Barabancea vrea să își refacă viața? Artista a vorbit despre un posibil partener

TV

Ozana Barabancea vrea să își refacă viața? Artista a vorbit despre un posibil partener

Ozana Barabancea s-a schimbat complet după ce a reușit să ajungă la silueta mult visată. Are o familie minunată, însă mulți se întreabă de ce artrista nu și-a refăcut până acum viața. Artista a dat cărțile pe față și a povestit ce planuri are de viitor în ceea ce privește viața sa sentimentală.

În ultimii ani, Ozana Barabancea a trecut prin clipe dificile, însă cu ajutorul copiilor a reușit să treacă cu bine peste toate greutățile. Artista mărturisește că nu a avut nevoie de un bărbat în viața sa, deși cei doi copii ar fi de acord ca mama lor să aibă pe cineva cu care să își împartă timpul.

În ciuda acestui lucru, solista susţine că nu se mai gândeşte la viaţa un doi, potenţialul partener fiind exclus categoric.

„Nu, exclus. Copiii şi-ar dori foarte mult, ei mi-au spus tot timpul… Trebuie să îmi mai doresc şi eu, asta e ideea. Mi-e foarte bine aşa cum e. (…) Dacă n-a fost să fie… Eu sunt foarte bine aşa cum sunt”, a spus Ozana Barabancea în cadrul emisiunii.

Ozana Barabancea a trecut prin clipe grele

„Am slăbit peste 40 de kilograme. M-am cântărit și am 73,2 kg, iar pe masa de operație am avut 114. N-am spus nimănui, dar maximum de kilograme am avut 128. Acum mă simt bine, dar atât de mult contează sportul, cum n-aș fi crezut vreodată. Mi-am dat seama că încă mă simt grasă și trebuie să îmi scot din cap senzația asta de om gras. Cobor greu, urc greu scările, încă am senzașia de greutate pentru că psihic nu m-am echilibrat”, a povestit acum ceva timp Ozana Barabancea.

Pentru a ajunge la un asemenea record de kilograme pierdute, vedeta de la Antena 1 a trebuit să treacă și prin momente mai puțin plăcute. Apropiații acesteia au susținut-o în tot acest timp, mai ales că vedeau cât de mult se străduia cântăreața să slăbească. Mai mult decât atât, Ozana a fost asistată de multe ori când era nevoită să se deplaseze, pentru că urma tratamente de slăbit și lua pastile în acest sens.

Au existat foarte multe perioade când vedeta s-a simțit epuizată fizic, aceasta având parte și de ajutorul colegilor, când ajungea la filmările pentru show-ul Te Cunosc de Undeva. Chiar dacă că nu a trădat toate acestea în cadrul emisiunii-concurs, foarte multe luni ale anului trecut au fost chinuitoare pentru Ozana Barabancea. Când participa la petreceri, artista avea nevoie să se țină mai mereu de brațul unui invitat, pentru a se putea deplasa mai ușor, potrivit wowbiz.ro.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top