Connect with us
Paula Pavel, sora Claudiei, a intrat în Ferma 2019. Reacția lui Brigitte

TV

Paula Pavel, sora Claudiei, a intrat în Ferma 2019. Reacția lui Brigitte

Paula Pavel, sora Claudiei Pavel, a intrat în Ferma 2019, astăzi 2 aprilie 2019. Noua concurență a produs o undă de șoc pentru toți concurenții.

Moroșanu și Brigitte au fost cei mai „afectați” de intrarea în Fermă 2019 a Paulei, pentru că aceștia au fost adversarii Claudiei Pavel.

Paula Pavel, sora lui Cream: „O dau în judecată pe Briggite Năstase”

Scandalul dintre Paula Pavel și Briggite Năstase continuă. Dupa ce fosta soție a lui Ilie Năstase a declarat în emisiunea „Ferma” ca sora sa, Cream – Claudia Pavel – ar fi fost amanda primul ei soț, Paula s-a decis să o apere pe sora sa.

Paula Pavel am fost sfătuită să o dau în judecată

Invitată în emisiunea lui Cătălin Mărută, Paula Pavel a declarat că așteaptă să iasă Cream de la Ferma și urmează să o acționeze în instantă pe Briggite.

„Așa ceva nu se poate. Să faci asemenea afirmații calomnioase”.

Exatlon: Clipe de groază pentru Claudia Pavel (Cream) – „Am fost dusă de urgență la spital!”

Exatlon 30 aprilie 2018 – Claudia Pavel dezvăluie că a trăit clipe de groază în reality show-ul care a cucerit România. Cream a fost transportată de urgență la spital, unde a făcut perfuzii cu cortizon.

Claudia Pavel Exatlon: „Mă durea Carnea pe mine!”

Claudia Pavel a trait clipe frumoase la Exatlon, insa a avut parte si de cateva momente groaznice, s-a luptat cu o eruptie pe piele, apoi cu o entorsa de gradul 2, dar si cu arsurile solare.

Toata lumea stie despre problemele pe care le-a avut cantareata din cauza insectelor, care au muscat-o pe toata pielea si au adus-o intr-o stare groaznica. (Exatlon: Claudia Pavel își recunoaște idila cu Cătălin Cazacu)

Cream a ajuns la spital in Republica Dominicana! “Am stat internata toata noaptea”!

“Ma durea carnea pe mine, asa dureri aveam. Uneori nu mai suportam, aveam senzatia ca mi se va desprinde carnea de pe os, ca-mi va cadea”,ne-a a povestit Claudia care inca n-a scapat in totalitate de piscaturile de pe piele.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top