Connect with us
Flacăra nestinsei iubiri către lumea de dragoste! La mulți ani, Angela Similea!

TV

Povești cu Angela Similea, cum a rămas artista blocată în avion

Angela Similea își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Acum 7 ani artista a fost invitată la Teo show, unde a povestit că trebuia să plece în Chișinău, iar la retur o ceață densa s-a așteternt pe aeroportul Otopeni.

Un interviu spumos, în cistea zilei sale de naștere. Un admirator al ei, colegul nostru Silviu a scris un articol pe care vi-l recomdăm să-l citiți: Flacăra nestinsei iubiri către lumea de dragoste! La mulți ani, Angela Similea!

Flacăra nestinsei iubiri către lumea de dragoste! La mulți ani, Angela Similea!

Un articol realizat de Silviu, admirator și fan al Angelei Similea.

“O doamna, inveleste-o intr-o pinza si va deveni DIVA. Angela nu este doar o regina a muzicii. E o doamna. Orice ar decide sa poarte,innobileaza: haina,scaunul pe care sta sau curtea pe care o priveste. Orice doreste ea sa fie frumos, va fi o casa cu acorduri ample” Teo Trandafir

Pornesc scurta calatorie a condeiului peste paginile albe  celebrand una dintre adevaratele dive ale acestei natiuni .Si am inceput printr-un citat care exprima cu o eleganta si finite aparte,  personalitatea marii noastre Angela Similea.Da,este adevarat ca ea innobileaza totul in jurul sau,ea este o sarbatoare de suflet si frumos…

De ce astazi poate fi o zi atat de speciala? Pentru ca nu intimplator alaturi de aniversarea celor 74 ani,anul acesta Angela aniverseaza si 50 de ani de activitate,50 de ani de la debutul sau oficial pe scena Cerbului de Aur.Sunt ani truditi,ani care asa cum spune cantecul “ pe treptele ce duc la scena este si numele meu de atat timp”.

O poveste de viata deloc usoara,sunete rebele invaluite in acorduri ample au facut ca nimic din frumusetile si placerile artistei sa nu se compare cu bucuria de a canta.Aceasta bucurie a innobilat-o cu eleganta,professionalism si discretie

Pornind la drum dupa o decizie finala destul de bine analizata de artista, anul 1970 , ii indruma pasii catre ce avea sa se cheme mai tarziu celebritate.

Citește integral: Flacăra nestinsei iubiri către lumea de dragoste! La mulți ani, Angela Similea!

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top