Prezentator TV confirmat cu noul virus: „Deși am fost extrem de atent…”

03.10.2020
Prezentator TV confirmat cu noul virus: „Deși am fost extrem de atent…”

Un prezentator TV a fost confirmat cu noul virus. Este vorba despre Virgil Ianțu care prezintă emisiunea „Câștigă România”, difuzată de Televiziunea Română. Anunțul cu privire la infectarea lui Ianțu a fost făcut aseară, (2 octombrie), prin intermediul unui comunicat de presă. Imedia după, și prezentatorul a făcut câteva declarații, într-un stil optimist.

Prezentator TV confirmat cu noul virus

Un prezentator TV a fost confirmat vineri, 2 octombrie, cu noul virus. Virgil Ianțu, de la TVR a fost infectat cu virusul care a făcut ravagii în întreaga lume. Anunțul cu privire la infectarea acestuia a fost făcut, în mod oficial, de către TVR. Televiziunea la care lucrează Ianțu a transmis un comunicat oficial, iar prezentatorul a confirmat.

„Da, deși am fost extrem de atent cu protectia si cu normele de igiena, am contactat Covid.
Din fericire am o forma usoara si voi trece peste asta cu bine”, a transmis Ianțu prin intermediul paginii sale de Facebook.

Prezentator TV confirmat cu noul virus: „Deși am fost extrem de atent…”

Ianțu s-a pozat cu o echipă de medici, chiar în fața spitalului în care este tratat. El le-a transmis fanilor să nu lase garda jos, să se protejeze pe cât posibil, să poarte mască de protecție și să fie foarte atenți cu igiena. Prezentatorul TV a mai spus că le dorește tuturor sănătate, iar lui își dorește o negativare rapidă.

Cine este Virgil Ianțu

Virgil Ianțu a fost prezentatorul mai mult emisiuni de pe postul Prima TV, precum: Vrei să fii miliardar?, Copiii spun lucruri trăsnite și Te crezi mai deștept?

În prezent, Ianțu prezintă la TVR 2 emisiunea Câștigă România!. Fanii acestei emisiuni nu vor fi afectați de îmbolnăvirea prezentatorului, întrucât emisiunea va rula în continuare pe micile ecrane.

Ea a fost înregistrată integral, și toate cele 59 de episoade vor fi difuzate pe TVR 2 conform programului.

Emisiunea prezentată de Virgil Ianțu a ajuns la al șaptelea sezon și apare pe TVR2 de luni până joi, de la ora 20.00.