Connect with us

TV

Prima cerere in casatorie de Valentine’s Day, sute de mii de oameni cu ochii pe Kanal D – lider de audienta cu “Te vreau langa mine”

Marti, 14 februarie, show-ul matriomonial “Te vreau langa mine” a clasat Kanal D pe primul loc in topul televiziunilor din Romania, conform datelor furnizate de Kantar Media.

Emisiunea prezentata de Gabriela Cristea a fost lider incontestabil de audienta, pozitionand postul pe primul loc, pe doua segmente de public, National si All Urban.

Prima cerere in casatorie in casa “Te vreau langa mine”, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste un milion de telespectatori si a inregistrat o cota de piata la nivelul intregii tari de peste 20%.

Ieri, Kanal D a inregistrat 6,0% rating si 22,6% cota de piata, pe targetul National, si 3,7% rating si 15,6% cota de piata, pe segmentul pe public All Urban.

O medie de peste un milion (1.068.000) de romani au urmarit ieri emisiunea prezentata de Gabriela Cristea in cadrul careia fanii show-ului au putut urmari prima cerere in casatorie din casa “Te vreau langa mine”. In minutul de aur, atins la 14:14, in fata micilor ecrane, la Kanal D, se aflau 1.360.000 de romani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top