Connect with us

TV

Primele zile pe pământ românesc pentru Andrei Stoica. Ce a facut sportivul

Andrei Stoica, multiplu campion mondial la kickboxing si unul dintre fostii concurenti de la “Exatlon”, din Echipa Faimosilor, a revenit in tara in urma cu cateva zile.

Din cauza unei accidentari la piciorul drept, sportivul a fost nevoit sa renunte la competitie, in ciuda vointei de a lupta pana la capat, alaturi de coehipierii sai.

Ajuns in tara, Andrei Stoica a fost asteptat la aeroport de familiei si prieteni, reintalnirea cu acestia fiind una emotionanta.

Fostul concurent de la “Exatlon” a povestit ca primul lucru pe care l-a facut atunci cand si-a putut contacta familia a fost acela de a-I cere sotiei sa ii pregateasca preparatele culinare carora le-a dus dorul in aceste doua luni.

“Primul lucru pe care l-am facut atunci cand am avut acces la telefon, inainte de a ma imbarca in avionul spre Romania, a fost sa ii spun sotiei mele sa imi pregateasca o masa copioasa cu tot ceea ce mi-a lipsit in Republica Dominicana: mancare; salata de boeuf, mancare turceasca, produse de la un fast food si gogosi”, a spus Andrei Stoica.

Dupa cele doua luni in care a stat in bootcamp, in conditii grele, in Republica Dominicana, sportivul a povestit ca reacomodarea nu a fost usoara, atat in ceea ce priveste diferenta uriasa de temperatura, cat si mancarea.

Cea mai mare bucurie a lui Andrei Stoica este, fara indoiala, familia lui.

“Reacomodarea cu somnul, cu diferenta de temperature este destul de grea, dar o sa imi intru in ritm imediat. Dar faptul ca mi-am revazut familia m-a bucurat enorm, asa ca acestea sunt doar mici detalii peste care voi trece cat mai repede. Sigur, ma bucur ca am revenit in tara in perioada in care nu etse foarte frig si nu este zapada.

Nu prea imi gasesc somnul, iar tranzitia la acomodarea cu mancarea este destul de dificila. Aveam o barba imensa, tenul era nehidratat. Am fost profund impresionat de impactul pe care il are acest show, sunt uimit cand oamenii ma opresc pe strada si ma intreaba tot felul de lucruri despre competitie”, a adaugat Andrei Stoica.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top