Connect with us
Pro TV difuzează filmul regizat de Pavel Bartoș dupa finala Românii au talent

TV

Pro TV difuzează filmul regizat de Pavel Bartoș dupa finala Românii au talent

Imediat după finala Românii au talent, Pro TV difuzează filmul regizat de Pavel Bartoș  „Romanian tradition”, care a fost prezentat în 2019 la TIFF. Mâine dimineață filmul lui Bartoș va fi urcat și pe canalul de Youtube al actorului, informează paginademedia.ro. Din distribuție fac parte actorii Adrian Titieni, Elvira Deatcu, Alexandru Papadopol, Vladimir Purdel și Cătălin Neamțu.

Povestea filmului lui Pavel Bartoș

Povestea filmului „Romanian tradition” este a doi studenți care nimeresc la o nuntă dintr-un sat, dintr-o pură întâmplare. Studenții vor deturna nunta și încercările lor de a respecta tradițiile românești vor fi eșuate.

„Scenariul îl aveam în minte de 20 de ani, dar l-am scris într-o noapte, preproducția în două săptămâni, am filmat în 3 zile şi 2 nopţi. Și tocmai de aceea, vreau să mulțumesc din suflet echipei de producție și actorilor, care m-au înțeles și au sărit cu mine în această aventură pe care am dus-o la capăt atât de bine”, a spus prezentatorul Românii au talent

Trailer „Romanian tradition”

Pavel Bartoș prezintă de 10 ani emisiunea „Românii au talent” și Vocea României. Acesta este de bază actor și a primit șansa cea mare din partea Pro TV de a fi prezentatorul cele mai bune emisiuni de divertisment din România cu audiențe record ce nu au fost depășite de nici o televiziune comercială din România de când se măsoară audiențele.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top