Pro TV lansează serialul „Videochat”, poate fi văzut și live stream online

19.06.2020

Pro TV lansează sâmbătă, 20 iunie 2020, la ora 00:00 (sâmbătă spre duminică), serialul „VIDEOCHAT” care este povestea unei educatoare care ajunge pe un site de profil în încercarea de educa. Actorii din prima linie sunt Marius Vizante, Andi Vasluianu și Diana Roman. Invitată la Măruță, Diana Roman a dat câteva detalii despre noul serial. Acesta va putea fi urmărit și sub format live stream pe site-ul protvplus.ro.

Despre ce este vorba în serialul „Videochat”?

Diana Roman a explicat într-un interviu pentru Pro TV câteva din ce vom vedea în serialul „Videochat”, sâmbătă de la ora 00:00 la Pro TV și online sub format live stream pe Pro TV Plus.

Primul episod pilot a fost filmat în plină pandemie, fiecare actor filmând acasă și trimițând online materialele. Primul episod a fost difuzat pe Facebook. Episodul pilot s-a bucurat de mare succes, adunând peste 119 mii de vizualizări.

Iată ce spune Diana Roman, despre serialul „Videochat”.

„M-am uitat în oglindă, am luat decizia să slăbesc foarte mult și mi-am zis: Diana, ce faci cu viața ta? Și m-am apucat de Videochat! (râde) Glumesc, normal! A fost o poveste foarte amuzantă, pentru că eu am stat în toată această perioadă de pandemie cu mama și bunica, la țară în Moldova. Și, după ce am filmat episodul pilot și a apărut pe Facebook, dacă mă duceam la magazinul din sat, erau foarte multe priviri ciudate ațintite asupra mea, oamenii de acolo chiar au crezut că asta fac, se dusese vorba în sat.”, a spus Diana Roman despre serialul Videochat.

„Serialul are un umor subtil. E scris foarte bine, nu are nimic vulgar sau grobian, chiar dacă până la urmă vorbim despre un subiect delicat. Andrei, personajul pe care îl joc, e smart, e adaptabil, doar așa ar reuși să atragă pe cineva care n-ar face niciodată așa ceva. Avem ironie și umor în Videochat, să vă uitați sâmbătă noapte.”, a spus Andi Vasluianu.

„Nu vă lăsați păcăliți. Videochat e un pretext pentru a vedea multe lucruri ascunse ale vieții!”, a spus Marius Florea Vizante despre Videochat.

Videochat are un scenariu scris de Alexandru Popa, iar regia îi aparține lui Vlad Zamfirescu.

Când te dezbraci de inhibiții, vezi adevărul gol-goluț. Videochat. O comedie de oameni mari.

„Videochat” serialul de la Pro TV se poate vedea și online live stream

Ca orice „Videochat” se poate urmări și pe site-ul www.protvplus.ro, mâine seară începând cu ora 00:00.