Connect with us
Program TV Antena 1 de sărbători. Ce emisiuni și filme vor rula de Crăciun și Revelion

TV

Program TV Antena 1 de sărbători. Ce emisiuni și filme vor rula de Crăciun și Revelion

Crăciunul este unul dintre cele mai așteptate momentele ale anului. Crăciunul înseamnă cadouri, liniște sufletească și timp petrecut alături de cei dragi. Pe lângă împodobirea bradului, savurarea celor mai gustoase preparate sau colindele, și televizorul se regăsește printre preocupările noastre în Ajun sau în ziua de Crăciun. Astfel, vezi ce rulează la posturile tale preferate cu ocazia acestei sărbători, dar și de Revelion, având în vedere că nu putem avea prea multe de făcut din cauza pandemiei.

Surpriza acestui Crăciun este spectacolul anunțat de Ștefan Bănică Jr.

Program Antena 1 de Crăciun și Revelion

Ziua de Ajun începe cu Observatorul de la ora 06.00, după care ne așteaptă 4 ore de distracție și voie bună începând cu ora 08.00, alături de Răzvan și Dani. O ediție-surpriză, cu invitați pe cinste au pregătit cei mai iubiți prezentatori ai celei mai cunoscute emisiuni matinale. Ca în fiecare an, vom asculta alături de ei cele mai frumoase colinde și cele mai frumoase povești ale invitaților din platou.

După Observator, de la ora 14.00 putem viziona filmul Transformers 6 (Bumblebee), unul dintre cele mai tari filme de acțiune.

După Acces Direct și Observator, aeara de Ajun începe cu filmul Regatul de Gheaţă, un musical pentru copii, cui o poveste extrem de interesantă, destinată întregii familii. Distracția continuă alături de Mary Poppins, un film fantastic muzical american din 1964, cunoscut chiar și de părinți sau bunici, care poate fi savurat alături de toți cei dragi, după care, de la 01.00, cei care nu vor să intre la culcare pot urmări filmul Hercule, cu Dwayne Johnson, Ian McShane, Rufus Sewell și John Hurt.

Dimineața de Crăciun începe cu tot cu Observatorul și 4 ore alături de Răzvan și Dani, după care iar 2 ore de știri. De la ora 14.00 începe filmul Tata în război cu… Tata 2, o producție din 2014, o comedie cu o poveste înlcâlcită. În personajele principale îi întâlnim pe Mark Wahlberg,  Mel Gibson, celebrul luptător  John Cena sau  Liam Neeson.

Unul dintre cele mai așteptate filme ale acestui sezon este Regatul de Gheaţă, produs de Walt Disney Animation Studios și distribuit de Walt Disney Pictures. Povestea filmului se bazează pe basmul scris de Hans Christian Andersen, Crăiasa zăpezilor și se bucură de mare succes încă de la apariția lui. Îl putem urmări de la ora 17.00.

De la ora 20.30 putem viziona filmul Albă ca Zăpada și cei șapte pitici, cunoscut chiar și de cei mai în vârstă membri ai familiei, ceea ce va fi o surpriză pentru toți.

De la ora 20.00 putem urmări Omul spectacol, un musical-dramă din anul 2017.

De Crăciun, spectacol inedit la Antena 1

De la 23.45 îl avem pe micile ecrane pe Ștefan Bănică Junior, cu un concert unic, adaptat condițiilor din această perioadă, chiar de acasă.

Ștefan Bănică a pregătit o emisiune specială, intitulată „Acasă de Crăciun”

„Până acum, în decembrie ne bucuram împreună de concertele de Crăciun de la Sala Palatului. Anul ăsta nu putem să ne mai întâlnim față-n față. Și atunci, am păstrat starea de spirit a concertului și am transpus-o în show-ul <>, pentru a mă întâlni cu voi, măcar de la distanță! Crăciunul nu se amână niciodată! Tradiția continuă! Așa că pe 25 decembrie vă invit ACASĂ DE CRĂCIUN, la Antena 1, ora 23:45, să petrecem împreună o seară plină de emoție, bucurie și magie!”, a scris Ștefan Bănică pe contul de Facebook.

De Revelion, postul TV Antena 1, ca în fiecare an, ne va aduce în atmosfera de petrecere cu cele mai interesante emisiuni, pregătite cu atenție de persoane pricepute și talentate, care se asigură că ne vor oferi o noapte pe cinste. Ca în fiecare an, Dan Negru va fi în casele noastre cu ajutorul televizoarelor și ne va distra cu cele mai frumoase momente de muzică, alături de Mihai Trăistariu, Ruby, Cătălin Crișan, Connect-R, Adriana Trandafir, care a avut deja o formă gravă a bolii, Maria Buză, Jojo, Jador, fotbalistul Giani Kiriță, Elena Merișoreanu și mulți alții.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top