TV

Program TV Pro TV de sărbători. Ce emisiuni și filme vor rula de Crăciun și Revelion

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun. Cu toții așteptăm marile sărbători ale anului, pe care să le petrecem alături de familie. Pe lângă masa plină de bunătăți, colinde și timp alături de familie, românii așteaptă cu nerăbdare să afle ce surprize le pregătesc posturile TV preferate. Noi v-am pregătit programul de la Pro TV. Vezi ce filme de Crăciun sau emisiuni tematice puteți urmări.

Program TV Pro TV

Pe 24 decembrie, în Ajun de Crăciun, dimineața începe, ca de obicei, cu știrile de la ora 07.00. La ora 10.30, Adela Popescu și Cove ne primesc în platoul lor și pregătesc surprize pentru toată lumea, cu invitați speciali și cele mai interesante subiecte.

După știrile de la ora 13.00, urmează o oră de Lecții de viață, după care Măruță vine cu cele mai interesante surprize de la ora 15.00. Celebrul prezentator a pregătit o ediție specială a emisiunii sale și promite fanilor că îi va surprinde.

De la ora 20.30, avem două ore speciale de “Las Fierbinți”, cel mai îndrăgit serial de comedie din România, pe care fanii îl așteaptă cu inima la gură de fiecare dată, deoarece știu că îi așteaptă o sesiune de râs pe cinste.

De la 22.30, Pro TV ne pune la dispoziție comedia de dragoste De ce el?, urmată de la 00.45 de filmul De Crăciun nu stăm acasă, perfect pentru această seară de Ajun. Această comedie prezintă doi tineri îndrăgostiți, care sunt nevoiți să-și petreacă primul Crăciun împreună, vizitându-și într-o singură zi toți părinții divorțați.

Pe 25 decembrie, încă de la prima oră a dimineții, Pro TV difuzează filmul Magia Zăpezii, cu Tom Cavanagh și Ashley Williams, în care o furtună stârnită în ajunul Crăciunului aduce în viața mai multor oameni minuni, chiar în preajma sărbătorilor.

De la 07.45, copiii pot urmări alături de familie filmul Echipa de căţei – Aventură în Alaska, unul dintre cele mai iubite filme, destinate celor mici. Povestea îi are în plan principal pe cei cinci căței care vor trece printr-o mulțime de peripeții.

De la 09.30 putem urmări filmul american, cu tematică de Crăciun, Eloise, micuța cupidon.  Rolurile principale au fost interpretate de actorii Julie Andrews, Kenneth Welsh, Debra Monk, Christine Baranski și Sofia Vassilieva. Povestea fetiței care locuiește într-un hotel de lux este una impresionantă și nu trebuie ratată.

Distracția continuă la ProTV cu Singuri acasă, un film de animație și comedie, care începe la ora 11.15. De la 13.00 ne putem delecta cu filmul cu tematică tot de Crăciun, numit O coroană de Crăciun, urmat la ora 15.00 de Crăciun cu scântei, un film cu Danny DeVito, Matthew Broderick și Ryan Devlin.

Pentru iubitorii de animale, Pro TV a pregătit Câinele, adevăratul meu prieten 2, o comedie plină de aventuri interesante, care scoate în evidență legătura dintre câine și om.

De la ora 20.30, 25 decembrie, schimbăm tematica și putem viziona Furios și Iute 8: Destin periculos, dar revenin în temă la ora 23.00, când Pro TV difuzează Super Party la Birou, o comedie de Crăciun.

Pentru cei care nu au somn și preferă să mai vizioneze un film pentru a se relaxa, Pro TV difuzează de la 1.30 comedia întunecată Moșul cel rău.

Acest articol a fost actualizat la: 2020-12-20T15:09:06+02:00 15:09

Share
Scris de
Danciu Mirela

Acest site foloseste cookies.

Read More