Connect with us
Răboi la Ferma Pro TV. Tensiunile ating cote maxime, alianțele se distrug

TV

Război la Ferma Pro TV. Tensiunile ating cote maxime, alianțele se distrug

Ferma 28 februarie 2019. Concurenții sunt din ce in ce mai tensionați. Remus este considerat de Brigitte un bărbat care umilit-o foarte mult. Claudia își continuă războiul cu Moroșanu și restul concurenților care nu-i suportă.

UPDATE Claudia Pavel a părăsit Ferma de la Pro TV. Brigitte Sfât a câștigatul duelul.

Duelul serii a fost între Claudia Pavel și Brigitte Sfăt, care au luptat cu toate puterile pentru a rămâne în fermă. Cele două au petrecut pentru prima oară o noapte împreună în camera servitorilor.

Tenisiunile ajung la cote maxime, concurenții încep să rupă alianțele pentru că se apropie tot mai mult de finală. Claudia  a rugat-o pe Ioana în scrisoarea care va fi deschisă, dacă pleacă din fermă, să-l nominalizeze pe Remus Boroiu servitor. Asta ca să se răzbune pentru umilința suferită din partea acestuia.

Pastrama, Bărbulescu și Otiniela

Pastrama, Bărbulescu și Otiniela

De partea celaltă Pastramă, Otniela și Bărbulescu au intrat în casă și au profitat de absența fermierlor. Aceștia s-au răsfățat cu bunurile avute suplimentar față de ei în ferma lor.

Ferma este difuzată în fiecare zi de marți, miercuri și joi și în fiecare săptămâna este ales un fermier șef care coordonează ferma. Acesta are rolul de a asigura bunul mers, dar și luptă pentru banii care le asigură traiul pentru o săptămână.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top