Connect with us
Ramona Păuleanu de la Pro TV este însărcinată cu gemeni

TV

Ramona Păuleanu de la Pro TV este însărcinată cu gemeni

Ramona Păuleanu, prezentatoare de la Meteo Pro Tv a anunțat că este însărcinată! Vestea cea mare a fost dată în direct, vineri dimineața. Ulterior frumoasa brunetă a dat detalii despre sarcină, pe rețelele de socializare.

Ramona Păuleanu va avea gemeni

Se pare că Adela Popescu nu este singura vedetă Pro TV care așteaptă un bebeluș. Îndrăgita prezentatoare de la Meteo a anunțat că așteaptă și ea nu un copil, ci doi! Fanii au fost extrem de încântați când au auzit acest lucru, mai laes că ea a povestit totul pe Instagram.

„Vreau să vă dau vestea cea mare. Sunt insarcinata si ma simt foarte bine. Nu va spun încă ce este, vă spun așa pe episoade, am învățat și eu de la altele”, a spus Ramona Păuleanu la Știrile Pro Tv în această dimineață.

Ulterior, pe contul său de Instagram, Ramona Păuleanu a dat mai multe detaliid espre sarcina ei și a dezvăluit că așteaptă gemeni. Ea a mai mărturisit că nu își dorea să ascundă sarcina în continuare, mai ales că de acum burtica se vede tot mai bine. Prezentatoarea de la Meteo a mai recunoscut că își face foarte multe girji, ca orice mămică la început de drum, de altfel. Ea îi va ține pe fani la curent, probabil tot prin intermediul postărilor pe rețelele de socializare.

„Daca tot m-a parat @andreeamarinescu_22, iar burta oricum nu se mai poate ascunde, va anunt si eu ca sunt „putin” insarcinata si foarte mult emoționată. Ps: burta este mult mai mare, rochia asta nu prea o lasa vederii, dar o s-o arat si-n toată splendoarea ei. Si pentru ca atunci când ma apuc de-o treaba nu-mi place sa ma incurc, mai am și gemeni 😅
Sa dea Dumnezeu sa fie bine, ca multe griji imi fac, si asa sa va fie tuturor”, a scris Ramona pe Instagram.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top