Rareș Bogdan își anunță demisia de la Realitatea TV. Oreste, interzis!

Ultimul update: miercuri 21 noiembrie 2018 19:08 Data publicării: miercuri 21 noiembrie 2018 10:00
Autor , în TV

Scandal în toată regula la Realitatea TV! Oreste și Oana Stănciulescu au fost interziși pe post, iar Rareș Bogdan a luat foc.

Prezentatorul emisiunii Jocuri de Putere a anunțat că va demisiona dacă cei doi nu vor fi primiți înapoi, dar se pare că șansele ca aceștia să revină la Realitatea sunt minime.

Citeşte şi: Update: Decizia lui Cozmin Guşă în cazul lui R. Bogdan!

Decizia a fost luată de directorul postului Edward Pastia, care are sprijinul lui Cozmin Gușă, unul dintre cei doi acționari ai televiziunii.

Se pare că decizia ar avea legătură cu partidul Realitatea, anunțat de Gușă, care nu ar fi sprijinit de Oreste și Oana Stănciulescu.

”Fac un anunț extrem de important pentru că s-au întâmplat lucruri importante în ultimele trei zile: în cazul în care Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu vor fi primiți în platoul Jocuri de Putere, iar directorul postului Realitatea TV, Edward Pastia, nu va fi concediat, activitatea mea la Realitatea TV se încheie.

Iubesc postul Realitatea TV și vreau să lucrez aici. Pleacă Pastia și se întorc Oreste și Oana Stănciulescu, oameni stindard al luptei împotriva ciumei roșii. Dacă nu, vor rămâne cu domnul Pastia, iar eu mă voi duce în afara Realității TV.

Nu știu unde, nu m-am gândit vreodată că voi fi nevoit să vorbesc despre asta. Repet, nu am nimic să reproșez domnului Cozmin Gușă sau domnului Maricel Păcuraru.

Am avut libertate totală de acțiune de expresie. Sper să pot continua la Realitatea Tv pentru a face o emisiune liberă în sprijinul cititorilor mei.

Condițiile mele pentru a continua la acest post de televiziune, care în acest moment nu știe ce vrea, sunt simple.”, a spus Rareș Bogdan.

Cozmin Gușă va avea o întrevedere miercuri cu Rareș Bogdan, însă a precizat că acesta trebuie să înțeleagă această decizie editorială.

„Responsabilitatea păstrării credibilităţii unui brand este mult mai importantă decât o anumită solidaritate prietenească pe care el poate să o aibă legată de invitaţii lui, dar care nu îi justifică în niciun caz acest gen de comportament într-o televiziune în care a avut şi are libertate editorială maximă”, a declarat Cozmin Guşă.

Ce a spus Oreste despre decizia de a fi interzis la Realitatea TV

Astăzi, cu un minut înainte sa intru in platoul Jocuri de putere, am fost interzis la Realitatea…

După cinci ani de combat împotriva Ciumei Roșii, pentru ca nu am marșat la ideea partidului Realitatatea, și pentru ca politicul nu mai are nici o legătura cu jurnaliștii independenți, cu părere de rău pentru publicul celei mai bune emisiuni din România, cu regretul ca îl las singur pe Rares, între lupi, fără sa îmi doresc asta, va spun la revedere!

Sper sa ne reintalnim televizat cât mai curând! Rămân același soldat unei cauze drepte pentru țara mea! Nu pot fi complicele nici unei mașinațiuni…

Ps: cel mai șocat a fost prietenul meu for ever, Rares, care a primit vestea odată cu mine…

Oare cât s-a încasat pentru excluderea Oanei Stanciulescu și a mea de la Realitatea? Sper măcar sa fi meritat!!!

Din păcate, sunt convins ca adevarata ținta este Rares și incăpățânarea lui de a rămâne o insula de antibolșevism și dragoste de o Românie frumoasa…”, este mesajul lui Oreste.

Citește și: Oreste la cuțite cu Mircea Badea: „Mușchii tăi, carte nu are!”

Loading...
Sursa: Huff.ro
Comentarii
 1. aura vasile , 21 noiembrie 2018 la 10:03

  URAAAAAAAAAAAAAA AM SCAPAT DE 2 NEEDUCATI SI DE O URATAAAAAAAAAAAAA

 2. VISANDU , 21 noiembrie 2018 la 10:09

  oRESTURI Teodorescu va fuma la altă televiziune, CÂNEPA și COCAINA TV.

 3. Alexandru AMOQ , 21 noiembrie 2018 la 10:11

  Rares si Oreste, impreuna, nu sunt „ciuma rosie”. Ei sunt ANTRAX. Sunt prea inteligenti si de aceea, sunt periculosi. Felicitari Cozmin GUSA pentru decizia luata.

 4. Tudorache , 21 noiembrie 2018 la 10:52

  Sunt unul dintre cei catalogaţi , de Realitatea Tv – prin cei ce apar pe ,,sticlă ,, ca CIUMA ROŞIE ,făcâând abstracţie de faptul că noi la timpul nostru chiar am muncit ( fiecare la nivelul lui ) ,am pus o cărămidă la temelia acestei ,,ŢĂRI ,, şi nu Propteam ( cu umăru ) câte un colţ de zid , cu Ţigara în mână , iar acum ( pentru că suntem ,,Bătrâni ,Urâţi şi Proşti ,, ) să ni se pună această Etichetă . Sunteţi TINERI şi ……….puternici ,ne putem gândi ,, VOI nu noi ,,că şi voi ,,care vor mai ajunge la vârsta noasstră ,, ar putea , noua generaţie ce vine din urmă ,să vă pună o etichetă de CIUMĂ NEAGRĂ pentru faptul că vă face-ţi părtaşi la DISTRUGEREA unei ţări mândre şi frumoase . Regret acest tip de oameni . Respect pentru cititorul atent care înţelege ce am vrut sa spun eu.

 5. F an tena 3 , 21 noiembrie 2018 la 12:51

  Vrajeala marca Realitatea TV. Nu s-a certata nimeni cu nimeni – nu pleaca nimeni – plictiseala ne va sufoca in continuare …. ciuma multicolora , prostii Europei

 6. mik , 21 noiembrie 2018 la 13:14

  Intr-o tara unde cuvantul nu mai valoreaza nimic, astept sa vad daca dl Rares Bogdan isi va tine promisiunea. A facut o declaratie ferma, dl Gusa se mentine pe pozitii…Urmaresc emisiunile dlui Rares Bogdan, imi pare rau ca a ajuns la astfel de declaratii dar daca le-a facut ele trebuie respectate. Altfel ingroasa randurile acelor oameni pe care ii critica permanent in emisiune. Pacat, totusi.

 7. baseasca , 21 noiembrie 2018 la 13:59

  niste jeguri plin de ura si venin… MARSH!!

 8. Vasilica Stroe , 21 noiembrie 2018 la 14:29

  MARE PACAT…PREFERATELE MELE,EXCLUSIV,B1 SI REALITATEA TV….A PICAT b1…MA DELECTAM CU REALITATEA!!! De la b1, robert turcescu,catalin prisacariu,sabin orcan,….S A ALES PRAFUL…URMEAZA REALITATEA????? NOI DE UNDE NE MAI INFORMAM????? NOI,ASTIA ANTI PCR,FSN,PSDR,PDSR..?SI IN FINAL ALDE PSD,PCR…?????????? O TARA IN DERIVA…INTELECTUALII S AU RETRAS LA MASA DE LUCRU,POLITRUcii jubileaza…ATI VAZUT O PE ANDRONESCU??? PE OLGUTA??? ATI VAZUT PE DRACNEA??? PE TARICEANU??? PE LAUFER??? PE CACANA??????dumnezeule…ce se alege DE TARA LUI CAROL INTAIUL,A LUI FERDINAND SI REGINEI MARIA????? CE VA FI IN VIITOAREA SUTA DE ANI???? VA MAI FI?????

 9. Marina andrei , 21 noiembrie 2018 la 14:42

  Îmi pare rău că simțurile nu m-au înșelat.As vrut să nu fie așa.Acest Gușă nu este altceva decât un fost psd-ist,care,nemaiavand nimic de ros si lins,a trecut,temporar,de cealaltă parte a baricadei.Dupa ce Rareș,Oreste &comp.i-au făcut postul mare,s-a gândit el să-și facă și partid.Acolo nu mai trebuie să lingă,acolo așteaptă să fie lins.Si cum Oreste nu se încadrează,i-a dat flit.Imi pare tare rău,eu la Realitatea n-am să mai privesc.Niciodata acest frustrat,Gusa,nu mi-a inspirat nici cea mai mică încredere,ori de câte ori intra in direct,ii „dădeam peste gură”.Pe spinarea celor doi și-a făcut partid,tot pe spinarea lor o să”se bucure”de maxim 5%.Rusine !

 10. Marian , 21 noiembrie 2018 la 16:04

  Stiti proberbul ala care spune ca Romanul cand ajunge pe culmi da cu bata m balta asa si Gusa fost consilier ,sfatuitor sau cum i or mai zice astora care sunt interesati sa faca multi bani doar sfatuind , susotind din umbra pentru ca daca ar iesi in fata ar avea succes doar un ciclu scurt de maxim 4 ani. Realitatea Pas, ramanem in continuare cu DIGI pina or nascoci si aia vreo criza de tip editorial dupa ceva publicitate bine platita de la stat.

 11. Giurescu D , 21 noiembrie 2018 la 16:09

  Dacă intrati in politica, ma refer la partidul Realitatea, totul se va scufunda. Speranta mea ca avem un sprijin în voi s-a dus. Nu am incredere in dă-l Gura. Va admir si sunt foarte multi care împărtășesc aceleașibopinii.

 12. STANCULESCU NICOLAE , 21 noiembrie 2018 la 17:01

  ORESTE URGENT LA PSIHOLOG,dar cred ca nu mai are ce sa-i faca!Dumnezeu vegheaza de sus si ii da fiecaruia ce marita!!!

 13. Radu , 21 noiembrie 2018 la 17:03

  Oreste are dreptate! Partidul Realitatea e o marsavie a securistului de Gusa!

 14. geor , 21 noiembrie 2018 la 17:09

  Rares si Oreste va admir si sper sa nu ma dezamagiti, faceti ce va dicteaza inima !

 15. EniA , 21 noiembrie 2018 la 18:13

  Enia E – Respect pt. Rareș Bogdan,Oreste Teodorescu și Oana Stalănciulescu.Fără ei vom fi în umbră,ei aduceau lumina,atâta cât puteau ,în toată negura asta,în tot întunericul creat de Antena 3 și România TV,pentru care am tot dezgustul.Cosmin Gușă este un individ alunecos.Păcat….

 16. Nick Popa , 21 noiembrie 2018 la 18:19

  Au apărut postacii (limbricii) pupinkuriști spălați pe creier la lumină precum ciupercile după ploaie.
  Oana, Rareș și Oreste sunteți trei din puținii OAMENI corecți și cinstiți care au mai supraviețuit în presa internă. Pe moment refuz să cred că este adevărat acest anunț, care a luat prin surprindere milioane de simpatizanți ce împărtășeau, în cea mai mare măsură, aceleași idei ca voi.
  Trebuia ca Gușă să’și dea odată și odată în stambă !
  Sincer să fiu, mă mir că a permis atât de mult timp ca politica editorială a Realitatea TV să se desfășoare așa de liber !
  Sper să’și revină din dragostea pt putere care a început să’l roadă prin interior (o veți vedea pe Șandru lângă el în partid !) și să vă putem urmări în continuare noi cei care gândim asemenea vouă !
  Să vă ajute bunul Dumnezeu pe voi și pe toți cei asemenea vouă în această frumoasă și săracă țară bogată !!!

 17. RODICA RADAN , 21 noiembrie 2018 la 18:34

  Gusa, ai mai facut un partid cu .?prietena ta lavinia (v)alcov….si s-a ales praful!
  Asa va fi si cu chestia asta pe care tu o numești partid. Mai ales ca vrei sa pui in frunte un psdist zaharisit…
  Sa stii si tu ca presa are alta treaba, nu sa faca partide si partidulete! Oricum nu te va vota nimeni iar publicul serios de la Realitatea va schimba canalul după Rareș Bogdan….

 18. Laura , 21 noiembrie 2018 la 18:47

  Ma bucur ca pleaca acest globalist inrait! URAAA

 19. Laura , 21 noiembrie 2018 la 18:48

  uraaaaa, scapam de globalisti

 20. Petre , 21 noiembrie 2018 la 18:58

  Ce e-n GUȘĂ și-n căpușă. Îi propun lui gușă un nume pentru partidul pe care și-l face : PJS. Adica partidul jigodia securista. Pentru ca asta a fost si este.

 21. Contra , 21 noiembrie 2018 la 21:04

  Cozmin tradatorul slujbasul unui oier analfabet!

 22. Ioan , 21 noiembrie 2018 la 23:37

  De la Gusa care l-a elogiat neobosit – pana pe buza gropii – pe Iulian Vlad, la ce se asteptau Rares, Oreste si Oana? Chiar au avut naivitatea de a crede ca pot construi sincer alaturi de un lunecos de teapa lui Gusa? Oricum, felicitari si multumiri celor trei visatori care ne-au ajutat sa evadam in atatea seri dintr-un cotidian tot mai clinic! Si am incredere ca `nu mor caii cand vor cainii!`.

 23. pavel , 21 noiembrie 2018 la 23:43

  Intre Pastia si Prostia,ce-alegi Gusa?

 24. Ioan NEGRU , 22 noiembrie 2018 la 1:30

  Nu am fost intotdeauna de acord cu Rares Bogdan, dar ii urmaream cu intres emisiunile, fiind convins de sinceritatea cu care lupta impotriva mafiei care a devenit PSDul condus de indivizi precum Dragnea, Codrin, Ciordache sau Radulescu Mitraliera. etc,etc.
  Aceasta gasca a vazut ca e usor sa se foloseasca de ideologia de stanga, cu mare trecere la populatia Romaniei in majoritate saraca si cu un nivel cultural submediocru ca sa puna mana pe guvernare si sa anihileze opozitia. Ge fapt, actualul PSD nu are nicio ideologie si controleaza voturile doar prin pomeni si promisiuni mincinoase dar asta nu conteaza atata timp cat mai exista la buget bani de pomeni. Pericolul major pentru mafia PSDragnea este trezirea la REALITATE a maselor de votanti, de aceea REALITATEA TV este (era pana azi?) un inamic redutabil, caruia, aparent, era greu sa i se puna calusul in gura . Se pare insa ca interesele venale ale unor actionari au fost mai puternice decat politica editoriala pe care incerca sa o aplice Rares Bogdan- cel putin in orele lui de emisiune, de aceea Rares trebuia facut sa taca si Dl Pastia a folosit o metoda parsiva: a interzis aparitia pe post a celor mai combatanti ziaristi si comentatori invitati la emisiune. Si astfel, PSDragnea si-a atins scopul – inca o televiziune castrata. Bravo, natiune, de halal sa va fie, ca eu ma voi uita de acum la Digi 24, uneori la B1 dar mai mult la Disney channel.

 25. CARMEN , 22 noiembrie 2018 la 1:59

  RARES ORETE niste jeguri ca si SÄSÄLÄUL de JOHAnnis.

 26. BRATU , 22 noiembrie 2018 la 17:31

  imi pare tare rau, am 7o ani dar de-abia asteptam emisiunea de luni pina vineri emisiunea d=stra D-LE Rares Bogdan, v-am adorat la fel si pe Oreste si Oana, si pe toti invitatii d-stra, ;oam.eni de valoare ,adevarati ROMANI, cu dragoste de tara, mare pacat, nu mai am la ce sa ma uit si ca mine spun multi. niciodata nu mi-a placut acest GUSA, si-a dat arama pe fata,in sfirsit trist, va doresc din tot sufletul sa ramineti acelasi :DEMN,CINSTIT SI IUBITOR DE TARA