Rareș Bogdan își anunță demisia de la Realitatea TV. Oreste, interzis!

21.11.2018
Rareș Bogdan își anunță demisia de la Realitatea TV. Oreste, interzis!

Scandal în toată regula la Realitatea TV! Oreste și Oana Stănciulescu au fost interziși pe post, iar Rareș Bogdan a luat foc.

Prezentatorul emisiunii Jocuri de Putere a anunțat că va demisiona dacă cei doi nu vor fi primiți înapoi, dar se pare că șansele ca aceștia să revină la Realitatea sunt minime.

Citeşte şi: Update: Decizia lui Cozmin Guşă în cazul lui R. Bogdan!

Decizia a fost luată de directorul postului Edward Pastia, care are sprijinul lui Cozmin Gușă, unul dintre cei doi acționari ai televiziunii.

Se pare că decizia ar avea legătură cu partidul Realitatea, anunțat de Gușă, care nu ar fi sprijinit de Oreste și Oana Stănciulescu.

”Fac un anunț extrem de important pentru că s-au întâmplat lucruri importante în ultimele trei zile: în cazul în care Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu vor fi primiți în platoul Jocuri de Putere, iar directorul postului Realitatea TV, Edward Pastia, nu va fi concediat, activitatea mea la Realitatea TV se încheie.

Iubesc postul Realitatea TV și vreau să lucrez aici. Pleacă Pastia și se întorc Oreste și Oana Stănciulescu, oameni stindard al luptei împotriva ciumei roșii. Dacă nu, vor rămâne cu domnul Pastia, iar eu mă voi duce în afara Realității TV.

Nu știu unde, nu m-am gândit vreodată că voi fi nevoit să vorbesc despre asta. Repet, nu am nimic să reproșez domnului Cozmin Gușă sau domnului Maricel Păcuraru.

Am avut libertate totală de acțiune de expresie. Sper să pot continua la Realitatea Tv pentru a face o emisiune liberă în sprijinul cititorilor mei.

Condițiile mele pentru a continua la acest post de televiziune, care în acest moment nu știe ce vrea, sunt simple.”, a spus Rareș Bogdan.

Cozmin Gușă va avea o întrevedere miercuri cu Rareș Bogdan, însă a precizat că acesta trebuie să înțeleagă această decizie editorială.

„Responsabilitatea păstrării credibilităţii unui brand este mult mai importantă decât o anumită solidaritate prietenească pe care el poate să o aibă legată de invitaţii lui, dar care nu îi justifică în niciun caz acest gen de comportament într-o televiziune în care a avut şi are libertate editorială maximă”, a declarat Cozmin Guşă.

Ce a spus Oreste despre decizia de a fi interzis la Realitatea TV

Astăzi, cu un minut înainte sa intru in platoul Jocuri de putere, am fost interzis la Realitatea…

După cinci ani de combat împotriva Ciumei Roșii, pentru ca nu am marșat la ideea partidului Realitatatea, și pentru ca politicul nu mai are nici o legătura cu jurnaliștii independenți, cu părere de rău pentru publicul celei mai bune emisiuni din România, cu regretul ca îl las singur pe Rares, între lupi, fără sa îmi doresc asta, va spun la revedere!

Sper sa ne reintalnim televizat cât mai curând! Rămân același soldat unei cauze drepte pentru țara mea! Nu pot fi complicele nici unei mașinațiuni…

Ps: cel mai șocat a fost prietenul meu for ever, Rares, care a primit vestea odată cu mine…

Oare cât s-a încasat pentru excluderea Oanei Stanciulescu și a mea de la Realitatea? Sper măcar sa fi meritat!!!

Din păcate, sunt convins ca adevarata ținta este Rares și incăpățânarea lui de a rămâne o insula de antibolșevism și dragoste de o Românie frumoasa…”, este mesajul lui Oreste.

Citește și: Oreste la cuțite cu Mircea Badea: „Mușchii tăi, carte nu are!”