Connect with us
Rareș Bogdan, reacție dură: "De ce îți este frică, nu scapi, Livache!"

TV

Rareș Bogdan, mesaj dur: „Vor să mă aresteze, să-mi dea în cap!”

Rareș Bogdan acuză că cei de la PSD tot încearcă să facă diferite jocuri de culise pentru a-l scoate de pe post.

Realizatorul TV spune că Ionel Arsene, baronul PSD Neamț a fost unul dintre cei mai activi în privința acestor planuri de oprire a sa și printre cei mai vehemenți critici.

„(…) În fiecare zi la PSD se pregătesc comandouri în frunte cu Arsene-ciorăpel cum să mă ridice direct din studio, să mă aresteze, să mă trimită de aici, să mă ducă undeva, să-mi dea în cap, să mă bată să nu mă pot ridica.

S-au discutat toate aceste aberații posibile, dar sunt atât de proști PSD-iștii, încât discută asta în toate grupurile parlamentare de la Senat sau în întâlnirile lor, neînțelegând că întotdeauna acolo unde sunt trei români, cel puțin unul va vorbi.

Am fost informat și am înțeles că vă stau în gât. O să vă chinui seară de seară și am o mare plăcere să vă văd cum veți ajunge la 15 procente în preferințele electoratului. Atunci voi fi satisfăcut, fericit,” a spus Rareș Bogdan la emisiunea Jocuri de Putere.

Rareș Bogdan, mesaj dur la patru luni de la protestul Diasporei

Prezentatorul de la Realitatea TV a ținut să transmită un mesaj pe contul său de socializare, cu referire la protestul Diasporei, de la care s-au împlinit 4 luni.

Rareș Bogdan spune că statul român își protejează torționarii și acuză faptul că la 4 luni de la intervenția brutală a jandarmilor, nu a fost găsit niciun vinovat.

„10 august – 10 decembrie, au trecut 4 luni şi niciun vinovat din forţele de represiune. Statul Român îşi protejează torţionarii. Îi poate folosi și în alte cazuri.

În România DREPTATEA umblă cu capul spart. Dreptate, ochii triști vor să te vadă….. #rușine. 

Tristețea și deznădejdea pun stăpânire pe un popor obișnuit să râdă, să zâmbească, să privească cu încredere în viitor…. Păcat de oamenii acestei țări siluite de o coaliție politică mizerabilă”, a scris Rareș pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Cozmin Gușă, noi declarații incendiare despre R. Bogdan și Oreste

4 Comments

4 Comments

  1. florinel

    2019-01-15T17:01:45+02:00 at 17:01

    individul cu vesta „galbina” si cu cel mai spurcat limbaj din toate „televiziunile de stiri”, are suprema nerusinare de a se autoproclama victima „cruzimilor” CNAS (10 minute intrerupere emisiune !) dupa valurile de mizerii scoase pe gura, zi de zi si ceas, atat de dumnealui cat si de „invitatii” (mereu aceiasi) lui, majoritatea de factura jalnica !

  2. Tudorache

    2018-12-11T18:48:05+02:00 at 18:48

    Datorită vârstei şi eu mă încadrez la capitolul CIUMA ROŞIE ,cu toate că la timpul meu am votat cu PNL –-USR –-fapt ce mă face să regret amarnic .Urmărind destul de mult emisiunile tale , am ajuns la concluzia că ( chiar dacă eşti ….deştept ,cultivat ,intelectual ,elegant ) nu meriţi a mai apărea pe sticlă mai ales pentru îndemnul la ură şi desbinare între oameni şi clase sociale .Păcat că Guşă a fost de acord cu revenirea ta .Ai fost , rămas şi nu ştiu cât vei mai rămâne un SLUGOI al preşedintelui .Cu speranţa că vei dispărea cât mai repede de pe sticlă (nu arestat aşa cum minţi )…..

  3. Ion Ion

    2018-12-11T14:33:51+02:00 at 14:33

    Șiai pretenția că nu meriți?Ești cea nai javră persoană,un nimic ajuns mare.

  4. Dumitru Ciobanu

    2018-12-11T11:32:36+02:00 at 11:32

    Domnule Bogdan nu te supăra dar ai un vocabular suburban jignești o parte a electoratului care o faci ciumă, toți sunt cetățenii al acestei tari care au o altă părele ca a măriei tale nu e normal așa ceva nu ești un moderator echidistant să folosești așa vocabular,nu rezolvi nimic cu acest comportament.Nu cred că așa te învață părinții să faci .Mai reflectă și cred că lumea te va iubi .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top