Connect with us
Rareș Bogdan pleacă de la Realitatea TV. Cine îi va lua locul

TV

Rareș Bogdan pleacă de la Realitatea TV. Cine îi va lua locul

Rareș Bogdan, unul din cei mai apreciați realizatori de talk show-uri, ar urma să plece de la Realitatea TV pentru a candida din partea PNL la Europarlamentare.

Partidul Național Liberal este tot mai hotărât să trimită în Parlamentul European un jurnalist cu notorietate și imagine curată. Rareș Bogdan este în capul listei de propuneri pentru candidați. Dacă acest lucru se va întâmpla, Rareș Bogdan ar urma să plece de la realitatea TV, iar locul său ar putea fi luat de Robert Turcescu.

Conform unor surse, citate de Capital, Cosmin Gușă se află în discuții avansate cu Turcescu care să preia postul de moderator al emisiunii „Jocuri de putere.”

Dacă se va răzgândi sau nu rămâne de văzut, însă Rareș Bogdan pare să se fi hotărât în cele din urmă să accepte oferta PNL. Dan Andronic a fost primul care a dezvăluit despre negocierile purtate între cele două părți, iar acum iată că scenariul se confirmă. Potrivit surselor Capital, jurnalistul va pleca de la Realitatea Tv și este decis să meargă la Bruxelles, unde va câștiga un salariu consistent. Beneficiile pe care i le conferă postul de eurodeputat sunt unele foarte importante. La final de mandat, sunt politicieni, care au rămas în conturi cu peste 500.000 de euro. Câștigurile unui europarlamentar sunt cu mult peste cele prezentate oficial.

Alessandra Stoicescu este o altă jurnalistă vânată de politicieni. PSD i-ar fi propus acesteia să candideze pentru un loc în Parlamentul European, însa aceasta a declinat oferta și a spus că nu are niciun gând de să plece de la Antena 3.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

1 Comment

1 Comment

  1. aura vasile

    2019-02-24T13:48:54+02:00 at 13:48

    CE BINEEEEEEEEEEEEEEEE SCAPAM DE IESIRILE ISTERICALE SI DE JIGNIRILE ACESTUI NEMERNIC DUTEEEEEEEEEEEEEEEE UNDE A INTARCAT MUTU IAPAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top