Razvan Ciobanu a ascuns o afectiune grava. Designerul suferea foarte mult: „Voia sa spuna tututor”

01.05.2019
Razvan Ciobanu a ascuns o afectiune grava. Designerul suferea foarte mult: „Voia sa spuna tututor”

Razvan Ciobanu a lasat in urma o serie de intrebari ce nu si-au primit raspunsul. Odata cu moartea sa fulgeratoare, ies la iveala detalii nestiute pana acum.

Creatorul de moda ar fi suferit foarte mult, spune o apropiata a acestuia. Nici situatia lui materiala nu s-ar fi imbunatatit cu mult, in ultima perioada. In plus, ipoteza oferita si de politie ca acesta s-ar fi sinucis, pare sa se confirme, pe alocuri. Razvan Ciobanu a ascuns o afectiune grava.

Citește și: Un martor susţine că a văzut toată scena morţii lui Răzvan Ciobanu! Ar fi fost 3 maşini

Ancheta in cazul decesului sau este in plina desfasurare. Acesta a murit in cursul noptii trecute, trupul sau neinsufletit fiind gasit in aceasta dimineata, pe 29 aprilie 2019. Masina in care se afla a fost facuta tandari, iar designerul a fost aruncat prin geamul de pe partea dreapta.

Razvan Ciobanu a ascuns o afectiune grava!

Mai mult, Razvan Ciobanu suferea de o afectiune grava. Nu se stie despre ce fel de problema este vorba, insa, cea care a dat aceste detalii este o prezentatoare TV. Cea care a facut dezvaluirea neasteptata, la scurt timp dupa vestea mortii designerului, este Nasrin Ameri. Mara Banica, detalii socante despre moartea lui Razvan Ciobanu

In ultimul an de zile, cei doi s-au imprietenit, iar Razvan Ciobanu i-ar fi marturisit unul dintre secretele sale prezentatoarei de la Antena Stars. De asemenea, in ultima perioada lucrurile nu stateau foarte bine pentru acesta, pentru ca era anchetat si intr-un dosar de catre procurori, din pricina substantelor ilegale.

Adevarul despre suferintele lui Razvan Ciobanu au venit in urma cu putin timp, din partea vedetei TV. Totodata, masina pe care a distrus-o in urma impactului puternic nu i-ar fi apartinut fostului jurat de la „Bravo, ai stil”, ci ar fi fost inchiriata.

„Stiu din surse sigure ca masina pe care o conducea nu era proprietatea sa, situatia materiala a lui Razvan Ciobanu nu era deloc buna in ultima perioada. Atelierul, de asemenea, pe care il redeschisese dupa ani de zile, ajunsese in faliment. Si voia sa spuna tuturor ca suferea de o afectiune destul de grava”, a dezvaluit Nasrin Ameri, conform Antena Stars.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *