Connect with us
Roxana Ghiță, eliminată de la Survivor. Primele declarații înainte de a pleca din Republica Dominicană

TV

Roxana Ghiță, eliminată de la Survivor. Primele declarații înainte de a pleca din Republica Dominicană

Competiția Survivor devine din ce în ce mai strânsă. Tot mai mulți concurenți au fost eliminați din acest concurs fie din cauza faptului că nu au mai rezistat și au certu să plece, fie din motive medicale sau în urma nominalizării.

În ediția de vineri a fost trimisă acasă Roxana Ghiță, una dintre cele mai determinate concurente. Războinicii au mai pierdut un concurent valoros.

Roxana Ghiță a părăsit Survivor

În ultima perioadă, Roxana Ghiță nu a mai fost prezentă pe teren din cauza problemelor de sănătate. Deși colegii săi spuneau că nu este vorba despre nimic grav, că se află sub supravegherea medicilor și în curând va reveni pe teren, se pare că lucruruile nu au fost așa simple.

Sportiva de la Războinicii a fost nevoită să plece acasă din cauza problemelor de sănătate cu care se luptă deja de ceva timp. Prezentatorul Survivor 2021 a anunțat că această nu mai poate continua și parcursul ei în această competiție a ajuns la final.

Roxana a fost foarte tristă din cauza faptului că a plecat acasă, dar este mulțumită că a câștigat o mulțime de prieteni în această competiție. Ea a declarat că nu i-a fost frică nicio clipă de Survivor și a fost pregătită pentru orice provocare, dar atât a fost scris să rămână aici.

„Sunt șocată și emoționată, văd că echipa e mai mare. Mă simt copleșită de multe sentimente și nu știu, sunt tristă, simt că deși știu că nu voi fi câștigătoare, am câștigat o echipă, îi iubesc pe toți. Vreau să spun că nu mi-a fost frică, nu m-am simțit temătoare de tot ce e aici la Survivor, a devenit repede viață mea normală”, a mărturisit Roxana în încheiere.

Roxana și Andrei Dascălu, legătură specială

Roxana Ghiță și Andrei Dascălu au avut o relație specială încă de când Războinicul a intrat în competiție. Cei doi s-au apropiat foarte repede și lucrurile au evoluat rapid între ei, astfel că toți colegii s-au gândit că formează un cuplu.

Înainte de a plecat de la Survivor, ea și-a luat rămas-bun de la toți colegii, în special de la Andrei. Despărțirea a fost una grea, însă el i-a zis că se bucură că pleacă din Republică, pentru că va putea merge acasă pentru a-și rezolva toate problemele de sănătate și se va recupera. El i-a promis că se vor revedea și vor păstra legătura când se întoarce în țară, iar în final s-au îmbrățișat cu patos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top