Connect with us
Roxana Nemeș a dat lovitura la Survivor. Cum i-a închis gura lui Sebastian Chitoșcă

TV

Roxana Nemeș a dat lovitura la Survivor. Cum i-a închis gura lui Sebastian Chitoșcă

Roxana Nemeș se descurcă tot mai bine la Survivor România și a reușit chiar să le închidă gura colegilor ei care o subestimau. În ultimele zile a tot adus puncte echipei sale, după o perioadă lungă în care nu se descurca pe traseu și nimeni nu avea așteptări de la ea. Primul care s-a simțit prost că a tot comentat-o negativ pe Nemeș a fost Sebastian Chitoșcă. La un moment dat, el spusese: Dacă și Nemeș a putut…

Roxana Nemeș este pe val la Survivor România

Punct după punct aduce Roxana Nemeș pentru colegii ei Faimoși de la Survivor România 2021. Nimeni nu se aștepta la o asemenea revenire spectaculoasă din partea ei. Se concentrează, se antrenează, își dă tot interesul, iar experiența își spune cuvântul. În ediția de sâmbătă seara, Roxana a adus puncte pentru colegii ei, într-un moment de cotitură în care Războinicii reușiseră se scadă diferența de puncte dintre ei și Faimoși.

Imediat cum s-a întors între colegii ei, Nemeș a avut grijă să-i dea peste nas lui Sebastian Chitoșcă, cel care a subestimat-o fără rețineri, și i-a spus direct că nu e bună pentru Survivor.

„Nu te așteptai, așa e? Ce ai zis? Că dacă până și Nemeș poate…Te-am lăsat cu gura căscată, nu? Și ieri și azi..Văd că nu mai spui nimic acum. Tot despre noroc e vorba?”, l-a întrebat Nemeș pe Sebastian.

Și ceilalți faimoși au fost surprinși de evoluția Roxanei Nemeș din ultima vreme. Concurenta era considerată veriga slabă a echipei, asta până când, în concurs a venit Andreea Antonescu și i-a luat locul. De altfel, după prima săptămână în care a fost protejată, Antonescu a intrat în vizorul Faimoșilor care au propus-o spre eliminare.

„Andreea Antonescu are bilet dus-întors, România-Republica Dominicană-România”, a spus râzând Sebastian Chitoșcă.

Faimoșii o vor plecată acasă pe Andreea Antonescu, în timp ce Războinicilor li s-a pus pata pe Albert Oprea. Bunul prieten al lui Alin Sălăjean, a rămas singur în bătaia puștii după ce colegul lui a plecat acasă din motive medicale. Acum, majoritatea Războinicilor complotează pentru ca Albert să părăsească Republica Dominicană.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top