Sabbagh in actiune revine cu noi episoade la Kanal D, de sambata

Catalin Nae
02.08.2017
Sabbagh in actiune revine cu noi episoade la Kanal D, de sambata

Sambata, 5 august, de la ora 22:00, emisiunea  de investigatii “Sabbagh in actiune” revine la Kanal D cu noi episoade menite sa aduca in atentia telespectatorilor  cazuri socante, abuzuri de nedescris, situatii limita si operatiuni sub acoperire. In editia difuzata in acest weekend, jurnalistul Christian Sabbagh prezinta noi amanunte despre drama unei femei care a socat o intreaga tara, prezentata intr-o editie anterioara a emisiunii.

Cazul tinerei din Sighisoara care a fost salvata de echipa “Sabbagh in actiune” chiar din ghearele tatalui ei vitreg, care ii devenise concubin, totul cu stirea mamei ei biologice, pare sa nu se fi incheiat. Jurnalistul se declara revoltat de decizia barbatului de a o chema in judecata chiar pe victima, motivul fiind unul halucinant.

“A fost unul dintre putinele momente in care nici nu am mai stiut cum sa reactionez ca jurnalist! Asa ca am facut-o ca om! Indignarea m-a sufocat si i-am promis tinerei ca ii voi da viata si libertatea inapoi. Am reusit, insa fantomele trecutului nu o lasa deloc in pace! Ce a nascocit tatal vitreg ca razbunare pentru ca a ramas cu o singura concubina… Este strigator la cer”, spune revoltat jurnalistul Christian Sabbagh.

Nu pierdeti, incepand de sambata seara,  in fiecare sambata, de la ora 22:00, noi episoade explozive „Sabbagh in actiune”, difuzate la Kanal D!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *