Connect with us
Scandal la Kaufland, doi clienți refuză termoscanarea și aceștia sunt încătușati

TV

Scandal la Kaufland, doi clienți refuză termoscanarea și aceștia sunt încătușati

Un scandal a izbucnit pe 19 mai 2020, la Kaufland Constanța, când două persoane au refuzat să fie termoscanate pentru a li se permite accesul în magazin. Intervenția serviciul de securitate al magazinului a dus la un întreg scandal, iar filmulețul cu termoscanarea care a provocat un scandal la Kaufland a devenit subiect de știri naționale. Comentariile lui Cristian Tudor Popescu după filmuleț.

Cristian Tudor Popescu a comentat la DIGI24 imaginile văzute de telespectatorii postului:

„Mai întâi doamna strigă de la început și este evidentă pregătirea filmări. Apoi doamna a venit foarte bine instruită pentru a face niște cumpărături și pentru asta a venit în armată cu articole de lege și convenția de la Geneva.

Probabil are experiență din procesul pe care l-a meționat cu secția de poliție 24, după cum declarară. Doamna a insistat în neștire ca agentul de poliție să-și prezinte legitimația, deși acesta era în uniformă.

Cei doi nu purtau măști de protecție, lucru interzis de legea 55 din 15 mai 2020. Asta era o altă ilegalitate pe care ar fi comis-o dacă intrau în magazin.

În mod evident cei doi nu veniseră la cumpărături, obiectul acestei scenete a fost în mod clar strârnirea oamenilor aflați la intrarea Kaufland, tot ce au făcut cei doi a urmărit să realizeze o solidarizare de cei doi. Nu a reușit acest obiect, la sfârșit s-au obținut câteva strigă-te de huo adresate poliției.

Ce este discretindat pentru politiști este că a fost nevoie de imobilizeze o perioadă de o vârstă considerabilă. Este penibil să vezi astfel de imagini, se presupune că un polițit maxim doi au puterea de a liniști două persoane.

Dacă domnul și doamna se duceau în aeroport, ce făceau acolo când li se cerea să treacă prin poarta cu raze X, dar care au un efect asupra corpului, mult considerabil în raport cu aceste termoscanere.

Deci ce făceau la aeroport că nu li se respectă drepturile?

Cum să spui că trebuie să pui câte un medic ca să miste acel aparat la frunte? Pentru asta trebuie să fie pus un medic, păi mai rămâne vreunul care să se ocupe de pacienții din spitale.”

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

1 Comment

1 Comment

  1. Anonim

    2020-05-28T05:02:58+03:00 at 5:02

    CTP continua sa faca non-jurnalism. CTP – coada de topor e. Iesi la pensie decat sa spui neadevaruri.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top