Connect with us
Scandalul continuă la Puterea Dragostei! Două concurente, la un pas de bătaie

TV

Scandalul continuă la Puterea Dragostei! Două concurente, la un pas de bătaie

Puterea Dragostei este una dintre cele mai urmărite televiziuni ale momentului. Numeroși fani sunt cu ochii pe TV pentru a vedea ce mai face concurentul preferat și cum mai stau lucrurile între cuplurile formate acolo. Tensiunile sunt tot mai mari în emisiune, iar două dintre concurente continuă să se certe ori de câte ori au ocazia, ajungând chiar la un agresiune fizică.

Agresivitate la Puterea Dragostei

Neînțelegerile dintre Alexandra Cărare și Mădălina Astefanoaia continuă. Cele două fete nu reușesc să cadă deloc la o înțelegere și se înțeapă ori de câte ori prind ocazia. În ediția de azi, 19 decembrie, cele două fete au fost la un pas să se ia la bătaie.

După ce Mădălina a acuzat-o pe Alexandra că primește voturi din partea publicului pentru că e caz social, deși ea susține că provine dintr-o familie înstărită, Alexandra și-a ieșit din fire și mai rău. În timp ce Mădălina îi spunea Alexandrei că nu-i va mai permite să o atingă, aceasta o amenința că nu o poate opri.

„Caz social ai fost tu când ai venit să te milogești aici. Numai eu știu cum am făcut și cum am trecut peste toate lucrurile astea și nu își permite una ca Mădălina, care nu știe ce am trăit eu și prin ce am trecut eu să-mi spună mie că eu sunt caz social.”, a explicat Alexandra.

Mădălina nu a ezitat să îi răspundă și i-a reproșat Alexandrei că ea provine dintr-un alt mediu și nu este obișnuită cu scandalurile și agresivitatea, spre deosebire de ea.

 „Dar tu ști prin ce am trecut noi? Eu știu că tu ești obisnuită cu bătăi și înjurături, dar îmi pare rău, eu am fost crescută altfel.”, i-a răspuns Mădălina.

Se pare că Alexandra a ajuns într-o situație critică, deoarece nu se înțelege prea bine cu cei din emisiune și a intrat în conflict cu majoritatea concurenților. În plus, și băieții sunt foarte revoltați pe ea și o atacă mai mereu.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top