Connect with us

TV

Schimbare de ultimă oră la Exatlon! Ce se întâmplă, începând de miercuri, Cosmin Cernat a făcut marele anunț

După ce Diana Senteș a decis să abandoneze emisiunea Exatlon, o nouă concurentă se va alătura echipei Războinicilor.

În ediția de miercuri, atât concurenții, cât și telespectatorii vor afla cine este persoana care o va înlocui pe Diana, în show-ul din Republica Dominicană.

În imaginile difuzate în promo-ul pentru ediția de miercuri, 17 octombrie, Cosmin Cernat a anunțat că o nouă concurentă se va alătura Războinicilor. Așadar, în emisiunea de miercuri, veți putea vedea cine e concurenta care intră în competiție, alături de echipa albastră.


Aseara, in jocul pentru imunitate de la “Exatlon”, Faimosii au castigat in fata adversarilor, cu scorul de 10 la 7. Astfel, Razboinicii s-au vazut pusi in fata faptului de a-si trimite la duel doua dintre coechipiere: pe Corina Petrut, concurenta cu cel mai mic punctaj din saptamana, si pe Naomi Musca, propusa in unanimitate de echipa.

Motivele invocate de Razboinici, in ceea ce priveste nominalizarea lui Naomi au fost date de faptul ca aceasta, in cele sapte saptamani de cand se afla in competitie, nu a invatat sa inoate.

„Ne-a fost extrem de greu cu doua fete accidentate si cu Naomi care nu poate intra inca in bazin. La un moment dat, aveam impresia ca doar eu voi fi pe traseu, dintre fete. Cred ca ne avantaja mai bine acest lucru.

Corina a vrut sa ma ajute, dar s-a dovedit a fi extrem de solicitant faptul ca a fost aleasa de patru ori de adversari. O strategie foarte buna a Faimosilor”, a spus aseara dupa incheierea jocului de imunitate, Ana Otvos.

Inaintea duelului, la vila, Ciprian Silasi i-a reprosat lui Naomi, pe langa neputinta de a inota, si atitudinea “de superioritate” cu care isi trateaza colegii.

“Avem o foarte mare problema ca nu inoata, ca a inceput sa fie obraznica. Cel mai slab jucator de la era inca de data trecuta Naomi. Daca ea crede ca va ramane de maine aici, eu va spun sincer ca in jocurile unde avem bazin cu apa, ”, a spus ferm aseara Ciprian.

Ambele concurente au plecat pe traseu cu cele cinci puncte, insa finalul probei a decis-o pe Corina Petrut invingatoare, cu scorul de 4 la 0. Naomi Musca si-a luat adio de la “Exatlon”, cu lacrimi in ochi si imbratisandu-si colegii care i-au fost alaturi in cele sapte saptamani de concurs.

Naomi, cu ochii în lacrimi înainte să plece

„Nu voi uita niciodata aceasta zi! Sunt foarte recunoascatoare pentru ca am avut sansa de a ajunge in acest concurs. Te schimba foarte mult ca persoana, te face sa pretuiesti mai mult familia si persoanele din jurul tau.

Sunt mandra ca am ajuns pana aici, sunt fericita ca am facut parte din echipa Razboinicilor. Este un moment dureros pentru mine, nu imi este usor deloc. Atat a fost sa fie…”, a spus aseara Naomi, cu ochii in lacrimi si gatuita de emotie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top