Connect with us
Schimbări majore la Survivor. Alexandra Stan a fost trimisă acasă: "A fost emisiunea vieții mele!"

TV

Schimbări majore la Survivor. Alexandra Stan a fost trimisă acasă: „A fost emisiunea vieții mele!”

Competiția Survivor devine din ce în ce mai grea. Ultimele zile au fost extrem de dificile pentru concurenți, iar aceștia au trecut prin tot felul de stări. Unii dintre ei deja simt că nu mai pot face față acestei provocări și consideră că este momentul să se retragă, pentru a se recupera. În această situație se regăsește și Alexandra Stan, care se pregătește să plece în țară, după ce a fost eliminată din competiție la cererea ei.

Alexandra Stan părăsește competiția

De ceva timp, unii dintre concurenți se plâng de condițiile pe care le au în Republica Dominicană și simt că nu mai pot face față provocărilor la care sunt supuși. Foamea și-a spus cunvântul pentru mulți dintre ei, care se simt slăbiți și nu mai pot da tot ce trebuie pe teren.

Alexandra Stan se regăsește și ea printre cei sleiți de puteri, care și-au dorit să plece acasă. Artista nu s-a simțit deloc bine în ultima perioadă și a tot acuzat dureri de stomac, de mână și mai mereu era tristă. A avut nevoie de ajutorul medicului pentru a-și reveni, iar acesta i-a cerut să meargă acasă, pentru că nu mai poate face față acestei competiții.

Astfel, prezentatorul Survivor 2021 a anunțat eliminarea artistei. Celebra cântăreață internațională a vorbit pentru câteva momente despre experiența ei la Survivor, pe care nu o regretă și de care își va aminti cu drag și mândrie, fiind emisiunea care a marcat-o cel mai mult.

Ea le-a transmis colegilor săi să dea tot ce au mai bun pe teren și să nu lase nimic să-i doboare, așa cuma pățitea. Deși și-ar fi dorit să stea mai mult la Survivor și să ajungă mai departe, nu s-a mai putut, iar cea mai bună decizie a fost să se retragă.

‘Sunt foarte emoționată, nici nu cred că se aștepta cineva să nu plâng în momentul ăsta. Survivor România este o competiție foarte solicitantă din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%, nu avem acces la familie, la prieteni, la telefon, la absolut nimic. Totul se întâmplă aici și acum, iar lipsa hranei ne face să fim și mai prezenți și să trăim și mai intens fiecare moment.

Pentru mine asta a fost emisiunea vieții mele. Mi-am dorit foarte mult să merg cât mai mult în competiția asta. Rămâne o parte din mine aici. Mi-aș lăsa părți așa peste tot, amintiri. Am un singur lucru pe care aș vrea să îl spun celor de acasă cât și celor care sunt aici. De abia amu începe Survivor, trăiți prezentul. Fiți mai puternici decât mine’, a mărturisit Alexandra Stan.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top