Connect with us
Secretul pe care l-a aflat Maia, fiica lui Teo Trandafir chiar de ziua ei: „N-am adoptat-o”

TV

Secretul pe care l-a aflat Maia, fiica lui Teo Trandafir chiar de ziua ei: „N-am adoptat-o”

Maia Trandafir este fiica celebrei prezentatoare de televiziune Teo Trandafir. Vedeta Kanal D și fiica sa au o relație extrem de specială, iar cele două se declară cele mai bune prietene, înainte de relația mamă fiica. La final de articol vezi un video exclusiv cu cele două minunate.

Ieri, 9 mai Maia Trandafir a împlinit 16 ani și din copilul mic și scump s-a transpoformat într-o adevărată domnișoară extrem de frumoasă și educată. Puțin o știu pe Maia în viața ei personală, dar fata lui Teo Trandafir este de un bun simț rar întâlnit la copiii de vedete.

A fost crescută de Teo în așa fel încât să înțeleagă că desi mama ei este cea mai iubită vedetă din România, Maia trebuie să-și câștige singură notorietatea și să învețe să fie o femeie responsabilă în viitor. Deși poate mulți cred că Maia este un copil răsfațat care are acces la orice își dorește, Teo a adoptat să-i ofere o educație „normală” și să nu o lase să cadă pradă banilor și famei de care beneficiază și ea datorită notorietății mamei sale.

Adevărul pe care Maia l-a aflat legat de adopția sa

Maia Trandafir a fost crescută încă de mică cu o poveste pe care Teo a împachetat-o pentru ca la vârsta ei să înțeleagă, treptat, că ea nu este mama ei biologică, dar este „un dar pe care Dumnezeu i l-a oferit lui Teo”. Ușor, pe măsură ce Maia a crescut a înțeles ce înseamnă să fii un copil adoptat și nu s-a lasat afectată de articolele care o catalogau ca fiica adoptată.

Pentru Maia, Teo Trandafir este mama ei și punct. A înțeles asta și se bucură enorm de iubirea pe care Teo i-o oferă. Ca orice mamă vedeta Kanal D încearcă să-i ofere cei mai bun în ceea ce privește educația.

Maia a fost transferată de la o școală de stat la una privată

Încă din primii ani de școala Maia a studiat la o școală privată, dar ulterior  Teo a transferat-o la o școalaă generală obișnuită. Pentru că Maia a crescut și a început să își contureze viitorul, aceasta avea nevoie de o altă școală care să o ajute în viitorul ei dup ce termină liceul.

Teo n-a stat pe gânduri și când a înțeles hotărârea Maiei referitoare la viitorul ei, a transferat-o la școlă privată de renume internațional, pentru a-i ușura accesul la studii superioare în străinătate.

Teo: Eu nu am adoptat-o pe Maia, am așteptat-o

Teo Trandafir declara exclusiv pentru HUFF că Maia nu a fost „adoptată” ci așteptată de ani de zile de când și-a dorit un copil.

„L-am întrebat pe Dumnezeu dacă trebuie să fac pasul acesta, iar la scurt timp acesta mi-a răspuns și așa a apărut Maia.”

Maia a fost întrebată dacă își dorește să se implice în proiecte lui Teo Trandafir pe online, cum ar fi revistateo.ro, care a fost 5 ani cel mai citit site de femei din România. Iar exclusiv din dorința ei, aceasta s-a implicat în aproape toate proiecte lui Teo. Teoriashow.ro este un alt proiect online al lui Teo Trandafir,  unde Teo face podcasturi și o implică și pe Maia în postări.

Și acestea sunt doar două din proiectele vedetei Kanal D, care se bucură de un număr foarte următorii pe contul său de Instagram.

Cu ocazia zilei de naștere, echipa HUFF și cititorii săi îi urează Maiei un călduros „La mulți ani”.

Cum și-a serbat Maia ziua de naștere?

Dacă-n anii trecuți Maia sărbătorea alături prieteni și familie, acum din cauza situației din România, a sărbători alături de mama sa, iar Teo Trandafir a împărtășit cu următorii ei un scurt video despre care a declarat:

„Și culmea, petrecerea in doua a fost minunata! La mulți ani, Maia mea! Totul va fi bine! (Ne gândeam ca sigur vreți sa vedeți paranghelia! 😂😂😂) Azi am împlinit 16 ani de fericire. Dacă ar fi s-o iau de la capăt, aș face-o mult mai fără temeri, emoții ca sparg copilul, ca nu-s in stare, ca… Maia m-a învățat sa ma joc, sa iubesc pana la stele și sa apreciez orice clipa. Marele meu profesor a împlinit azi 16 ani. Atâta răbdare, înțelegere, bun simt, delicatețe… n-a cerut nimic. Doar sa fim bine. Adolescența e grațioasă.”

VIDEO: Teo Trandafir și Maia vlog

În 2014 Maia era în clasa a IV-a și după ce a absolvit anul școlar împreună cu Teo le-a prezentat urmaritărilot un video.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top