Connect with us
Semifinala Masked Singer România. Cinci măști se bat pentru finala concursului de la PRO TV

TV

Semifinala Masked Singer România. Cinci măști se bat pentru finala concursului de la PRO TV

Semifinala Masked Singer România are loc vineri, 23 octombrie, de la orele 20.30, pe Pro TV. Cinci măști se bat pentru finala concursului. Este vorba despre Corbul, Vulpoiul, Leoiaca, Panda și Căpcăunul, care vor încerca să uimească prin momente spectaculoase și vor aduce noi indicii.

Semifinala Masked Singer, în această seară

În această seară, de la orele 20.30, pe Pro TV are loc semifinala emisiunii Masked Singer. Cinci măști se bat pentru a ajunge în finală, și apoi, pentru marele premiu. Corbul, Vulpoiul, Leoaica, Panda, dar și Căpcăunul sunt cele cinci măști, din 12, rămase în show-ul de divertisment. Noile indicii pe care acestea le vor prezenta în aceasta seară îi vor încurca teribil.

Ana Morodan, INNA, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, sunt cei patru detectivi care scot la iveală noi piste pe care au ajuns în căutarea vedetelor care se ascund sub măștile de la Masked Singer România.

”Ți-am spus vreodată că mie nu-mi plac neapărat oamenii mișto? Mie îmi plac oamenii rari, pentru că atunci când ești rar, ești de neprețuit. Când ești de neprețuit înseamnă că poți să faci ce vrei. Tot ce pot să-ți spun e că nu știu cine ești, dar nici măcar nu mă mai interesează pentru că pe mine m-ai câștigat deja”, îi va spune Ana Morodan, corbului.

Cine își va scoate masca?

Masca ce va primi cele mai puține voturi va trebui să-și arate adevărata față.

Randi, Liviu Teodorescu, Cezar Ouatu, Mihail, Ana Maria Prodan, The Motans, Gigi Becali, Pavel Stratan, Traian Băsescu, Raed Arafat, Mircea Dinescu, Mircea Radu, Vali Bărbulescu, Irina Rimes sau Lidia Buble sunt câteva dintre variantele pe care detectivii le vor spune după ce vor vedea prestațiile măștilor.

În seara aceasta, de la orele 20.30, în semifinala Masked Singer România, vom afla dacă una dintre aceste vedete se ascunde într-o mască.

Masked Singer România este un show TV în care celebrități intră într-o competiție muzicală purtând măști și costume elaborate pentru a ascunde cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: identitatea lor.

Continue Reading
You may also like...

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top