Connect with us
Serialul Meryem începe pe 4 iulie de la ora 22.00

TV

Serialul Meryem începe pe 4 iulie de la ora 22.00

Productia „Dragoste si ura” ajunge la final pe data de 10 iulie, iar pe data de patru iulie incepe serialul „Meryem”, o poveste asteptata de multi romani. De pe 16 iulie serialul „Meryem” sa fie difuzat de luni pana vineri.

Incepand de miercuri, 4 iulie, la ora 20:00, Kanal D le va aduce telespectatorilor, o noua poveste captivanta despre dragoste, sacrificiu, renuntare si lupta pentru fericire, odata cu difuzarea serialului turcesc „Meryem”. Productia spune povestea impresionanta de viata a trei personaje memorabile: Meryem – femeia care isi asuma o crima in numele barbatului iubit, Oktay – un procuror care ar face orice pentru cariera si putere, si Savas – tanarul inversunat de dorinta de razbunare dupa ce isi pierde iubita.

Un teribil accident, intr-o noapte furtunoasa, schimba radical vietile celor trei personaje. Omul legii, Oktay, vrea cu orice pret o mai mare putere asupra celor din jur, Savas doreste sa se faca dreptate. Meryem poarta povara pacatelor celor doi barbati, pana in momentul in care dragostea adevarata isi face loc in viata lor.

Dincolo de scenariul alert si intriga puternica, productia beneficiaza si de o distribuitie cu tineri actori foarte talentati. In rolul frumoasei Meryem, o cunoastem pe Ayca Aysin Turan, o tanara actrita care a devenit foarte iubita dupa rolul jucat in serialul „Karagul” („Trandafirul Negru”). Cemal Toktas, cel care il interpreteaza pe Oktay, a devenit foarte popular in Turcia dupa rolul din lungmetrajul „Gunesi Gordum”, partitura actoriceasca in urma careia a castigat numeroase premii pentru Cel mai bun actor in rol secundar. De asemenea, in 2010, la Festivalul de Film de la Ankara, acesta si-a adjudecat premiul pentru Cel mai promitator tanar actor, cu rolul din „Kara Kopekler Havlarken” („Black Dogs Barking”). Cemal este si un foarte apreciat actor de teatru.

Savas Sargun este interpretat de Furkan Andic, un actor care a intrat in lumina reflectoarelor de la o varsta frageda, incepandu-si cariera in televiziune prin aparitii intr-o serie de reclame, pentru ca apoi sa faca pasul catre seriale.

Nu pierdeti, din 4 iulie, incepand cu ora 20:00, la Kanal D, o poveste plina de tensiune, povesti de dragoste complicate si rasturnari de situatie, intr-o productie memorabila – „Meryem”! Serialul „Dragoste si ura” va ajunge la final marti, 10 iulie, iar incepand din 16 iulie, de la ora 20:00, „Meryem” va fi difuzat de luni pana vineri, de la aceeasi ora.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top