Connect with us
Sosia lui Viorica Dăncilă, revine la iUmor! „România somn ușor, te trezesc eu când termin”

TV

Sosia lui Viorica Dăncilă, revine la iUmor! „România somn ușor, te trezesc eu când termin” Irina Boclincă

Sosia lui Viorica Dăncilă a revenit la iUmor, imitând satiric premierul României. Actrița Irina Boclincă a mai fost la emisiunea de divertsment a Antenei 1 și a creat un adevarat viral pe rețelele de socializare.

Iată cateva fragmente din discursul amuzant spus de Viorica Dâncilă varianta iUmor

„O să vedeți care eu am fost cea mai prim-ministru bună. NU am fost aleasă pentru gramatica pentru care vorbesc. Eu nu pun întrebari, fac și tac, mă rog, nu chiar fac, mai mult  tac.

Pe cine să pună și domnul Dragnea șef. Firea e primar de mulți ani și m-ai mult de operația nu și-a făcut. Olguța …s-a măritat. Matriarahatul vă derează.”

„România te am mereu la inimă. De tine mă doare la bascheți. Datorita partidului nostru am luptat ca să aveți și voi câteva bucurii. Acum mă retrag de pe această scenă, ca sa vad dacă mi-a plăcut ce am pus. România somn ușor, te trezesc eu când termin.”

VIDEO: Irena Boclincă, sosia Vioricăi Dăncilă iUMOR 27 septembrie 2019

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

2 Comments

2 Comments

 1. Dinu

  2019-09-29T15:20:29+03:00 at 15:20

  Cred că trebuie să repet acel comentariu, deci :
  ”Acest moment ”comic” este deja lipsit de bun simț, de civism. Profitând de o vagă asemănare la chip, căci la voce și atitudine.. vax…de câteva gafe de exprimare, care la alte personalități sunt mult mai evidente și chiar mai grave, acestă stimabilă actriță, în lipsa unor alte reprezentări de succes pe vreo scenă teatrală, tot insistă să se facă de râs , ” să producă (cică umor de calitate)scheciuri rizibile, forțând și deformând realitate. EVIDENT CĂ TOTUL E PLĂTIT DE DUȘMANII PSD-ului, susținută de cei care se cred într-o opoziție ilară…Totul dovedește carențe în educație, de lipsă de civism, de bun simț. de misogism…RUȘINEEE!!!!

 2. Dinu

  2019-09-29T15:12:03+03:00 at 15:12

  Am făcut un comentariu …și sunt curios dacă se postează undeva ca să-l revăd și eu…așa din curiozitate, Fiind vorba de lege , de dreptul la cuvănt, mai ales că acel comenteriu a fost destul de civilizat…Hala ziaristică…postați numai ce vă convine. RUȘINEEE!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top