TV

Spiritele s-au încins la Survivor. Scandalurile continuă între Faimoși

Survivor este o competiție foarte cunoscută, dar și extrem de interesantă. Show-ul TV scoate la iveală, pe lângă aptitudinile sportive și rezistența la stres, și cele mai ciudate reacții din partea concurenților, aflați sub presiune și stres. Scandalurile continuă la Survivor și ieșirile Faimoșilor sunt tot mai ciudate pe zi ce trece.

Faimoșii nu se înțeleg deloc

Tensiunile cresc în echipa Faimoșilor de la zi la zi. Cătălin Moroșanu nu a mai rezistat și a răbufnit. Celebrul luptător a declarat că s-a săturat de mofturile Alexandrei Stan, motiv pentru care i-a reproșat mai multe lucruri și discuția chiar a devenit extrem de tensionată: „Mă, femeie, vrei să mori pe aici?!’.

Totul a pornit de la faptul că Alexandra Stan s-a plâns de bărbații din competiție, pe motiv că toți sunt misogini și nu apreciază eforturile pe care le fac fetele în timpul probelor, deși le este foarte greu uneori să facă față provocărilor.

„Mi se pare ca nu suntem luate în serios… Au ieșit la suprafață șerpii! Chiar sunt un om super puternic și chiar am trecut prin foarte multe chestii și nu credeam că o să fie așa greu!”, a spus Alexandra.

Mai multe reclamații au fost făcute împotriva Alexandrei. Printre alții, Jador a acuzat-o că, deși e un om care a muncit mult, este extrem de fițoasă și nu se poate rupe de confortul cu care s-a obișnuit acasă, făcând prea multe mofturi în competiție.

„Lui Stan nu îi convine nimic. E puțin fițoasă, dar e un om care a muncit extraordinar de mult. S-a obișnuit cu confortul de acasă’, a declarat Jador.

Cum o încurajează mama pe Alexandra Stan

Mama Alexandrei Stan a mărturisit că urmărește fiecare emisiune cu sufletul la gură și are încredere în fiica ei. Daniela Stan a mărturisit că Alexandra obișnuiește să-și exteriorizeze emoțiile pentru a se descărca, motiv pentru care plânge des.

Cât despre foame, ea spune că deja și-a pus amprenta asupra Alexandrei, deși ea nu mănâncă mult de fel, fiind vegetariană. Tatăl ei este unul dintre cei mai mari susținători, care stă mereu cu sufletul la gură până la terminarea probelor, de teamă că artista ar putea păți ceva.

„Soțul meu se uită și este foarte încordat, o încurajează. De multe ori îl temperez, îi spun că o să fie bine. Totul este să nu se accidenteze, eu mă rog la Dumnezeu să nu pățească ceva rău, este cea mai mare grijă a mea.”, spune mama Alexandrei.

Acest articol a fost actualizat la: 2021-01-21T23:03:50+02:00 23:03

Share
Scris de
Danciu Mirela

Acest site foloseste cookies.

Read More