Connect with us
Ștefan Bănică a prezentat Observatorul! Schimbarea Antena 1 i-a uimit pe telespectatori

TV

Ștefan Bănică a prezentat Observatorul! Schimbarea Antena 1 i-a uimit pe telespectatori

Ștefan Bănică a prezentat Observatorul alăturide Alessandra Stoicescu în ziua în care Antena 1 a împlinit 27 de ani. Schimbarea a fost făcută doar pentru o zi, pentru a marca diferit sărbătoarea din trustul intact.  Bănică a mai fost prezentator TV, la Dansez pentru tine la Pro TV, dar niciodată în postura de prezentator de știri.

Ștefan Bănică coprezentator la Observator

Juratul X Factor s-a descurcat bine în postul de coprezentator al Observatorului și publicul care l-a urmărit alături de colega sa, Alessandra Stoicescu, spune că s-a comportat de parcă ar fi fost din totdeauna acolo.

Ştefan Bănică continuă să surprindă. L-am văzut în postura de actor, de cântăreţ, de jurat, de prezentator al unei emisiuni de dans, dar nu şi în postura în care a apărut acum. Ştefan Bănică a intrat în platoul Observatorului de la Antena 1, pe 29 noiembrie, ziua Antenei 1. A prezentat ştirile alături de Alessandra Stoicescu.

Prezentatoarea Observatorului orei 19.00 a spus: „Voi avea un coleg de prezentare sau nu ştiu cum e mai bine…eu voi fi partenera lui de scenă. Aşadar, pentru această seară, pentru prima dată la Observatorul orei 19.00, ştirile ni le aduce Ştefan Bănică.”

Îmbrăcat într-un costum închis la culoare, cu cămaşă albă şi cravată asortată, Ştefan Bănică şi-a făcut apariţia la Observatorul orei 19.00. A făcut în direct anunţul.

„Bună seara, doamnelor şi domnilor. Bună seara, Sandra. Mulţumesc pentru prezentare, a fost foarte frumos. Şi uite că vremurile acestea neobişnuite ne pun în situaţii neaşteptate. Adică am primit un nou rol la care nu mă gândeam sincer, sunt într-un platou de ştiri şi nu am venit să vă cânt, am venit să prezint ştiri. Să trecem la treabă!”, a spus artistul.

Exact ca un prezentator de ştiri cu experienţă, Bănică a prezentat ştirile, a citit de pe promter, s-a uitat fix în camera de filmat şi a discutat subiectele alături de colega sa, de Sandra Stoicescu.

Această ediţie specială a Observatorului a avut loc în ziua de 29 noiembrie, ziua Antenei 1.

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top