Connect with us
Survivor România 2021: Cine este Amna: prima concurentă eliminată din concurs

TV

Survivor România 2021: Cine este Amna: prima concurentă eliminată din concurs

Survivor România 2021. Cine este Amna – prima concurentă eliminată din concurs. Duminică, 17 ianuarie, Kanal D a difuzat o nouă ediție a reality show-ului Survivor România 2021. A fost o emisiune cu joc pentru recompensă, la finalul căruia s-au făcut propuneri pentru eliminare. Amna a fost prima concurentă care a părăsit Survivor România 2021.

Survivor România 2021. Cine este Amna din Echipa Faimoșilor

Amna a fost concurenta propusă spre eliminare, după ce Echipa Faimoșilor a pierdut al doilea joc pentru imunitate. Colegii au considerat că nu este pregătită fizic pentru acest concurs și se pare că nici telespectatorii nu au susținut-o.

Numele ei real este Cristina Andreea Mușat și este cântăreață. A devenit cunoscută după lansarea hitului Tell my why, în colaborare cu Tom Boxer.

Amna are 36 de ani și este de loc din Slatina. De fapt acolo s-a născut, pentru că a crescut în București. Încă de mică și-a dat seama ce vrea să facă în viață. A studiat pianul și canto la Liceul George Coșbuc – specializarea bilingva, iar ulterior a urmat cursurile Facultății de Relații Internaționale.

Amna de la Survivor este mama unui băiețel în vârstă de 7 ani, de care este foarte mândră. De altfel, concurenta a și spus în emisiune că îi este extrem de dor de copilul ei.

Amna – eliminată de la Survivor

În ediția de duminică, 17 ianuarie 2021, Amna a fost eliminată din Survivor România. Ea a făcut parte din Echipa Faimoșilor care pierdut ultimele confruntări cu Războinicii. Coechipierii ei au nominalizat-o spre eliminare, iar publicul nu a susținut-o. Din acest motiv, Amna a plecat acasă.

Survivor România 2021: Cine este Amna: prima concurentă eliminată din concurs

Înainte de a pleca, faimoasa a ținut să spună că este împăcată cu decizia colegilor ei și că i-a făcut bine participarea la acest concurs.

„Mă simt mult mai puternică, deși pentru telespectatori nu am fost destul de puternică. Eram mereu într-o fugă în București, mereu pe telefoane, mailuri, iar aici, în Republica Dominicană am avut ocazia să stau cu mine, pur si simplu să stau cu mine. Starea mea de sănătate nu este foarte bună. Așa a vrut Dumnezeu, ca această competiție să se încheie aici pentru mine. Colegii mei nu sunt doar colegi, ci prietenii mei, familia mea. Le mulțumesc telespectatorilor că au înțeles că trebuie să plec acasă”, a spus Amna înainte de a părăsit Survivor România 2021.

Lucian a părăsit echipa Războinicilor după o accidentare gravă

Odată cu Amna de la Faimoși, a plecat acasă și Lucian de la Războinici. Din păcate acesta s-a accidentat grav la picior, în timpul unui joc împotriva lui Cătălin Moroșanu. Lucian a fost transportat la spital, unde i s-au făcut o serie de investigații, dar se pare că problema lui este gravă și nu mai poate continua acest concurs.

Survivor România 2021: Cine este Amna: prima concurentă eliminată din concurs

„Durerea internă este mai mare că cea din exterior. Se pare că, viaţa este ceea ce se întâmplă în timp ce ne facem planuri. Durerea mare este aceea că am plecat la drumul ăsta şi totul s-a întâmplat instantaneu şi nu am prevăzut nimic”, a spus Lucian.

Competiția Survivor 2021 continuă. Emisiunea poate fi urmărită pe Kanal D în fiecare miercuri și joi de la ora 22.00, și de vineri până duminică de la ora 20.00.

 

 

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top