TV

Survivor România. Cine riscă să plece din competiție

Suvivor România este una dintre cele mai urmărite emisiuni TV, care se bucură de succes încă de la prima ediție. Anul acesta vine cu surprize și mai mari și cu numeroși concurenți interesanți. Disputele nu au ezitat să apară nici în ediția de seara trecută și, de altfel, au avut loc și nominalizările pentru eliminare. Vezi cine riscă să părăsească marea competiție.

Nominalizări eliminare Survivor

Momente tensionate la Survivor România 2021. Cursa este tot mai strânsă și probele sunt din ce în ce mai dificile, ceea ce le testează îndemnânarea și experiența concurenților. Toți participanții trec prin încercări grele, pe care nu le-au mai întâlnit în viața lor până acum și care îi pun greu la încercare, fiind nevoiți să dea tot ce au mai bun pentru a nu pierde.

Totuși, nimeni nu scapă de eliminări. În ediția de sămbătă, Faimoșii au fost cei care au pierdut proba de imunitate și au fost nevoiți să nominalizeze pe cineva spre eliminare. În cel de-al doilea consiliu la Survivor România 2021, Faimoșii au nominalizat spre eliminare pe cel pe care l-au considerat mai nepregătit.

Fiecare concurent din echipa Faimoșilor și-a exprimat votul secret cu privire la colegul pus spre eliminare. La final, Daniel Pavel a anunțat cine a adunat cele mai multe voturi. Astfel, Amna a fost cea care a primit cele mai multe voturi din partea tuturor colegilor săi din echipă.

Sorin Pușcașu, primul nominalizat spre eliminare

Nici Războinicii nu au scăpat de eliminări. După ce Războinicii au pierdut primul joc pentru imunitate, Sorin Pușcașu a fost propus spre eliminare de către coechipierii săi. El a fost foarte dezamăgit de faptul că a fost ales, susținând că cei care l-au votat au plănuit o strategie.

Și Georgiana Lupu a fost pe punctul de a părăsi competiția. În urma conflictului cu Starlin, ea nu a mai putut face parte din echipa Războinicilor, iar majoritatea colegilor s-au bucurat pentru plecarea ei. Totuși, a mai primit o șansă: aceea de a performa pentru Faimoși, cu condiția ca aceștia să o primească. Astfel, ea a fost primită cu drag de adversari și se bucură acum de a doua șansă pe care competiția i-a oferit-o.

Share
Scris de
Vladimir Daniela

Acest site foloseste cookies.

Read More