Connect with us
Survivor România

TV

Survivor România. Jocul de duminică, 7 martie vine cu vești proaste pentru fanii Jador

7 martie vine cu un nou joc de comunicare la Survivor România. Duminică, cele două echipe vor lupta pentru un premiu fantastic. Pentru că se apropie 8 martie, Războinicii sau Faimoșii care vor câștiga înterecerea vor primi mesaje video de la mamele sau figurile materne din viața lor.

Când au aflat ce îi așteaptă, concurenții au început să plângă.

„Există un om în viețile noastre care tot timpul te va apăra și se va gândi la tine cu rugăciuni, cu drag. Echipa câștigătoare primește mesaje video de la mame sau de la figurile materne din viețile voastre”, a anunțat prezentatorul Daniel Pavel.

Nu toți concurenții s-au bucurat la aflarea veștii. Cosmin Stanciu, de exemplu, suferă cumplit pentru că el nu mai are părinți. Mama sa nu avut cum să îi transmită un mesaj.

„Ambii au murit, dar sunt cu mine peste tot chiar și în Republica Dominicană! Consider că în felul acesta mereu există cineva de acolo de Sus care va avea grija de mine. Pentru ei, am să câștig. E greu pentru mine, dar nu pot schimba nimic. Ii port în suflet pe părinții mei și am să le dedic victoriile de pe traseu. Drept dovadă, am un semn pe care îl voi face pentru mama și tatăl meu atunci când voi fi învingător, căci, din nefericire, dacă mama a plecat de pe această lumea, și tata a murit. Mama era o fană înrăita a emisiunii Exatlon, și, cu siguranță, s-ar fi bucurat pentru mine, să vadă, acum, că am reușit să ajung la un show asemănător, cum este Survivor. Din păcate, ea nu a mai reușit sa vadă acest lucru, a plecat de pe această lume mult prea devreme și mă doare”, a mărturisit concurentul.

Într-o situație similară se află și Zannidache. El a crescut în orfelinat, abandonat de părinți. Din păcate, pentru el, mama este doar o străină, neavând o relație apropiată.

„Cand vorbeste lumea despre mama, nu raspund la aceste intrebari, nu raspund pentru ca oricat as vrea eu sa ma deschid ca sunt genul care se deschide, nici eu nu stiu foarte multe despre ea pentru ca si epntru mine e incert. Am mai vizitat-o asa la patru ani, dar…pentru mine e o straina, mi-e rusine asa. Daca vine o data la cinci ani la tine si…nu mi-e rusine asa de ea, ci ca e un strain, mi-e jena, mi-e rusine de situatie. Nu imi place sa intru in discutiile astea, n-o cunosc pe mama, m-a vizitat o data la patru ani. Mi-a facut un cadou la 14 ani, erau niste ghete care erau bune pentru un copil de cinci ani, adica la modul asta. Are niste probleme de a realiza in ce realitate traieste. Eu am 23 de ani, nu stiu daca ea stie. Nu coopereaza, are cam 40 si ceva de ani. Am tot tras de ea cand eram mic, sa vorbim, are niste probleme, nu raspunde sau raspunde dupa cinci secunde. O vad speriata, are o trauma, se vede in ochii ei, ori e de la nasterea mea, de la barbatul cu care m-a facut…”, a povestit Zanni.

Survivor 7 martie 2021, Jador suferă în continuare

În imaginile difuzate de post din ediția de duminică seară, se observă că Jador lipsește în continuare. Faimosul nu va participa la acest joc și nu aeste fi alături de colegii lui nici pe bancă. Medicul i-a interzis participarea după accidentarea pe care a suferit-o la picior în timpul jocului de imunitate de joi.

Jador a spus în repetate rânduri că nu se consideră un sportiv desăvârșit, însă compensează pe trasee cu mult efort și curaj, pentru că se aruncă mereu cu capul înainte, indiferent de obstacole. De această dată, determinarea de care a dat dovadă l-a făcut neglijent, iar la finalul probei pentru imunitate, după o săritură în apă și o aterizare greșită, Jador s-a lovit grav la piciorul stâng.

Faimosul a urlat de durere, semn că este vorba de o accidentare serioasă. Războinicii consideră că Jador a pățit precum colegul lor, Lucian Barbu, care a suferit o accidentare la genunchi și nu a mai putut continua lupta pentru supraviețuire din Dominicană.

„Mă doare rău! Aoleu, dacă vede, mama plânge. Am zis că gata, l-am rupt, plec acasă. Nici că nu plec. Nici fără picioare nu plec acasă!”, a spus Jador.

În urma consiliilor pentru eliminare, Andreea Antonescu de la Faimoși și Albert Oprea de la Războinici sunt propuși spre eliminare. Duminică, unul din ei va părăsi competiția.

Survivor continuă să fie lider de audiență

Kanal D a fost și vineri lider absolut de audiență cu reality-ul “ Survivor România ”. Stația TV s-a poziționat pe primul loc în topul televiziunilor, pe toate categoriile de public monitorizate. Conform datelor furnizate de Kantar Media, ediția de aseară a emisiunii “Survivor România” a fost urmărită, în medie, în fiecare minut al difuzării, pe parcurusl celor 4 ore de difuzare, de aproape 2 milioane (1.933.000) de fani din întreaga țară. La nivelul întregii țări, Kanal D a acumulat o cota de piață, în Prime Time, de peste 25%, în rândul publicului comercial, aproape 24%, iar în ceea ce privește publicul de la orașe, stația a înregistrat o cota de piață de 22%.

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top