Connect with us

TV

Survivor România live stream 11 februarie 2021 live video. Faimoșii au câștigat lupta pentru recompensă

Survivor este una dintre cele mai interesante competiții ale momentului, care testează limitele concurenților. Pe lângă aptitudinile lor sportive, ei descoperă și cât de bine se descurcă sub presiune, în situații de criză și în condiții de trai extrem de grele.

Jocul pentru recompensă a fost câștigat de Faimoși!

După o luptă strânsă, în final, Faimoșii au câștigat, victoria fiind adusă de Sebastian. Concurenții din echipa Războincilor au pierdut în fața Faimoșilor cu scorul de 10-9.

Mai este puțin până la finalizarea probei și lupta e foarte strânsă între Războinici și Faimoși la Survivor România.

În această seară, recompensa va consta într-un coș cu legume proaspete, la alegerea publicului, iar premiul i-a încurajat mult pe concurenți să lupte.

„Publicul a ales legume ca premiu pentru echipa care va câștiga jocul pentru recompensă.”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021.

HUFF.ro transmite live stream informații despre jocul de recompensă din seara de 11 februarie. Află unde altundeva mai poți urmări ediția din această seară live stream online.

Survivor România 11 februarie 2021 live stream online pe telefon sau calculator

Majoritatea oamenilor aleg să urmărească emisiunea Survivor live stream online pe platforma Kanal D. Având în vedere că este mult prea solicitată, aceasta se blochează și nu mai funcționează deloc, spre dezamăgirea celor care nu pot viziona show-ul lor favorit la televizor.

Astfel, trebuie să știți că există mai multe posibilități de vizionare a competiției din Republica Dominicană. Puteți descărca mai multe aplicații gratuit pe telefonul vostru. Două dintre cele mai utilizate sunt Orange TV și Vodafone TV, pe care le găsiți în Google Play și AppStore și sunt ușor de instalat.

Live stream online pentru clienții Digi, Focus Sat și UPC. În cazul primului furnizor, aveți la dispoziție digionline.ro. Vă conectați acolo simplu, doar cu datele de utilizator și aveți acces la toate canalele TV, inclusiv la Kanal D HD, unde este difuzat Survivor 2021, marele show al momentului.

UPC oferă clienților săi platforma Horizon.tv. Logarea se face în același mod, doar cu datele de pe factura de client.

Livetvfocussat.ro este plaforma pusă la dispoziție pentru cei care sunt abonați la Focus Sat. Urmăriți aici emisiunile preferate, printre care și Survivor România 2021 live stream online din această seară.

Tensiuni mari la Survivor

În ultima vreme, tensiunile au fost tot mai mari la Survivor. Culiță și Jador au pus capăt prieteniei lor, după ce Culiță i-a adus acuzații grave bunului său prieten, reproșându-i că nu are un comportament tocmai potrivit și că nimeni nu îi mai poate suporta acestuia ieșirile. Jador nu s-ar fi așteptat la asta de la cel care pretindea că îi este prieten și cu care a colaborat de mai multe ori în plan muzical.

Zanni și Elena Marin au pornit și ei un scandal de zile mari. Lucrurile au luat-o razna după ce Elena l-a acuzat pe Zanni că fură din mâncarea sau lucrurile colegilor de echipă, deși nu este singura care îi aduce astfel de acuzații.

Zanni nu a acceptat cele spuse și a decis să se răzbune pe colega sa de echipă. El a dat curs zvonului că Elena i-ar fi mărturisit ce simte față de logodnicul său care se află acasă. Astfel, Faimosul a spus că între Elena și Cosmin s-ar fi înfiripat o relație în jungla din Republica Dominicană, pentru că nu se mai înțelege la fel de bine cu iubitul ei.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top