Connect with us
Survivor România live stream 13 februarie 2021 live video. Concurenții luptă pentru imunitate

TV

Survivor România live stream 13 februarie 2021 live video. Concurenții luptă pentru imunitate

Survivor este competiția momentului, care se bucură de mare succes încă din primul sezon. Survivor 2021 este liderul audienței în majoritatea serilor în care este difuzat și reușește să-i țină mereu pe români aproape de televizoare. Sezonul acesta este cu atât mai atractiv, pentru că testează aptitudinile sportive și pune la încercare limitele concurenților.

Survivor România 13 februarie 2021 live stream online pe telefon sau calculator

UPDATE 22:41: Scorul este de 10-6 pentru Faimoși, care câștigă acest joc de imunitate și totodată se vor bucura de un desert special!

UPDATE 22:11: Scorul este de 8-5 pentru Faimoși în al doilea joc de imunitate al săptămânii.

UPDATE 21:33: Scorul a ajuns la 6-2 pentru Faimoși

UPDATE 21:11: Încă un punct pentru Faimoși adus de Simona

Update 21:04: Scorul ajunge la 3-1 pentru Faimoși. Moroșanu aduce încă un punct după o luptă acerbă.

UPDATE 21:02: Scorul este 2-0 pentru Faimoși.

UPDATE 20:54: Scorul este 1-0 pentru Faimoși.

UPDATE 20:42: Echipa care va învinge azi va câștiga un tort cu caramel. Surpriza este uriașă având în vedere că nu au mai avut parte de surprize dulci până acum.

UPDATE 20:35: Alexandra Stan nu va intra pe traseu. Artista nu este în cea mai bună formă și sunt șanse mari să plece acasă.

Orice abonat la o rețea de internet poate urmări Survivor 2021 pe platforma Kanal D, care poate fi accesată gratuit, atunci când nu vrei să vizionezi show-ul tău favorit la televizor din diverse motive. Din păcate, aceasta se blochează mai mereu din cauza faptului că este suprasolicitată și nu mai funcționează.

O alternativă o reprezintă aplicațiile care pot fi descărcate pe telefon pentru a viziona show-ul vostru favorit. Puteți descărca mai multe aplicații gratuit pe telefonul vostru. Două dintre cele mai utilizate sunt Orange TV și Vodafone TV, pe care le găsiți în Google Play și AppStore și sunt ușor de instalat. Trebuie doar să le descărcați și să urmași pașii pe care aplicația vi-i prezintă.

Puteți viziona competiția momentului și pe OrangeTV, platforma gratuită, ce poate fi accesată de oricine. Nu este nevoie de nicio logare, trebuie pur și simplu să dați un search pe Google și să accesați link-ul.

Survivor live stream online poate fi vizionat de către clienții Digi, Focus Sat și UPC pe platformele puse la dispoziție de către acești furnizori. Cât despre primul furnizor, pune la dispoziție digionline.ro, pe care vă puteți loga cu ajutorul datelor de utilizator de pe contractul încheiat cu această companie.

UPC oferă clienților săi platforma Horizon.tv. Logarea se face în același mod, doar cu datele de pe factura de client, după care veți avea acces la toate canalele pe care le puteți viziona și la TV.

Cine câștigă imunitate la Survivor pe 13 februarie

În această seară, concurenții luptă pentru imunitate. În plus, ei vor avea parte și de un câștig culinar, pe care prezentatorul Daniel Pavel. Concurenții sunt foarte fericiți că vor putea mânca din nou, pentru că foamea este cel mai mare inamic la Survivor 2021 și cu greu mai rezistă nemâncați.

Tensiunile sunt tot mai mari la Survivor atunci când vine vorba de mâncare. Războinicii se ceartăt tot mai mult pe acest subiect. Elena Marin a acuzat că îi dispare mâncarea și nu mai poate tolera astfel de gesturi, motiv pentru care i-a cerut celui care o sabotează să se oprească.

Pe 12 februarie, Faimoșii au avut parte de o victorie pe cinste. Jocul s-a terminat cu un scor de 10-6 și echipa roșie a câștigat nu decât imunitatea pentru cel mai important joc al săptămânii, ci și hrană pentru toți.

Războinicii au propus-o spre eliminare pe Marilena. Tânăra a fost foarte dezamăgită și a mărturisit că nu vrea să plece acasă, ci vrea să mai aibă ocazia să demonstreze de ce este în stare și să-și ajute echipa. Ea a primit șase voturi de la colegii ei.

‘Vreau să fiu sinceră și să spun ceea ce simt. În urma unor probleme, am decăzut foarte mult, nu vreau să afectez echipa. Vreau să rămân și să îi susțin pe toți. Asta m-ar face fericită în acest moment’, a declarat Marilena.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top