Connect with us
Survivor România live stream 14 februarie 2021 live video. Cine câștigă jocul de comunicare

TV

Survivor România live stream 14 februarie 2021 live video. Cine câștigă jocul de comunicare

Survivor România este cea mai iubită emisiune cu profil sportiv din România, aceasta fiind lider de audiență în aproape toate serile în care este difuzată. Atât concurenții din grupul Faimoșilor, cât și cei din grupul Războinicilor sunt foarte îndrăgiți de public și ne țin seară de seară cu sufletul la gură. Astăzi, 14 februarie, are loc jocul de comunicare și vom afla cine pleacă acasă.

Survivor România 14 februarie 2021 live stream online pe telefon sau calculator

Jador de la Survivor, atac dur la adresa Faimoaselor

Alexandra Stan a declarat Faimoșii au noroc de Majda, care le gătește totul.

„E vrăjeală că ei sunt familie, dar de fapt își împart o mână de orez. E rar să ai o mamă Majda ca la noi, că ne-a făcut de fiecare dată, dar pe lângă asta, dacă nu ar fi Majda iau eu să fac orezul sau Simona sau Ana, face cineva”, spune Alexandra Stan.

„Femeile din secolul 21, probabil că dacă noi nu o aveam pe Majda, niciuna dintre mironosițele astea nu ar fi gătit. Îmi pare rău că spun asta, eu nu le văd pe niciuna să gătescă, deși spun că gătesc, nu”, a spus Jador, la replica Alexandrei Stan.

UPDATE 22:56: Durere mare pentru Jador, după ce a primit un mesaj de la fosta sa iubită. Cântărețul și-a pierdut cumpătul și a plâns în hohote de dorul ei. Ba chiar a mărturisit că visează ca ea să fie mama copiilor lui și că toate melodiile sale sunt scrise pentru ea.

UPDATE 22:43: Faimoșii au primit drept recompensă mesaje de la iubiți, iubte și persoane apropiate. Toți s-au emoționat extrem de tare, premiul acesta fiind unul dintre cele mai așteptate.

UPDATE 22:09 Faimoșii câștigă jocul de comunicare, punctul decisiv e adus de Ana.

UPDATE 22:05 Scorul devine 9-7 pentru echipa Faimoșilor, punctul este adus de Zanni.

UPDATE 22:02 Starlin aduce un punct pentru echipa albastră și scorul devine 8-7.

UPDATE 21:59 Scorul devine 8-6 pentru echipa roșie.

UPDATE 21:52: Faimoșii ajung la scorul de 7-6 și nu se dau bătuți. Războinicii încearcă cu orice preț să egaleze, însă se pare că nu reușesc.

UPDATE 21:40: Scorul ajunge la 6-4 pentru Faimoși. Se pare că războinicii nu reușesc să preia conducerea în acest joc, deși la început erau extrem de motivați.

UPDATE 21:35: Scorul este 5-4 pentru Faimoși.

UPDATE 21:01: Alin de la Războinici s-a accidentat ușor.

UPDATE 20:50 – Scorul este de 3-1 pentru Faimoși. Se pare că toți concurenții din grupul Faimoșilor se mențin în formă.

Dacă vrei să urmărești emisiunea Survivor România 2021 online, poți intra pe platforma Kanal D, care poate fi accesată gratuit. Din fenericire platforma se blochează deseori deoarece este suprasolicitată, așa că este posibil să nu poți urmări emisiunea la o calitate foarte bună.

Ca și alternativă poți apela la aplicațiile care pot fi descărcate pe telefon pentru a urmări ce se întâmplă azi în emisiunea ta favorită. Poți alege între mai multe aplicații gratuite, două dintre cele mai utilizate fiind Orange TV și Vodafone TV. Acestea pot fi descărcate din Google Play și AppStore și sunt ușor de instalat.

Poți urmări competiția momentului și pe OrangeTV, platforma gratuită, ce poate fi accesată de oricine. Nu este nevoie de nicio logare, trebuie pur și simplu să dați un search pe Google și să accesați link-ul.

Survivor live stream online poate fi vizionat de către clienții Digi, Focus Sat și UPC pe platformele puse la dispoziție de către acești furnizori. Cât despre primul furnizor, pune la dispoziție digionline.ro, pe care vă puteți loga cu ajutorul datelor de utilizator de pe contractul încheiat cu această companie.

UPC oferă clienților săi platforma Horizon.tv. Logarea se face în același mod, doar cu datele de pe factura de client, după care veți avea acces la toate canalele pe care le puteți viziona și la TV.

Cine va pleca astăzi acasă

În această seară, concurenții au jocul de comunicare. În plus, vom avea cine pleacă acasă dintre Alin și Marilena. În seara precedentă lucrurile au scăpat de sub control în echipa Războinicilor. Rămâne de văzut cine va părăsi echipa. Cu toate acestea, Războinicii par a fi destul de motivați să câștige, după ce în ultima săptămână au tot pierdut.

La Faimoși, Alexandra Stan a ales să stea pe tușă pentru că nu s-a simțit deloc bine. Rămâne de văzut dacă astăzi va intra la jocul de comunicare.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top