Connect with us
Survivor România live stream 18 februarie 2021 live video. Are loc primul consiliu de urgență de la Survivor 2021

TV

Survivor România live stream 18 februarie 2021 live video. Marilena de la Războinicii a fost descalificată din competiție

Survivor este una dintre cele mai iubite emisiuni din această perioadă. Competiția sportivă care a cucerit România este liderul audiențelor în fiecare seară în care este difuzată și a adus postului Kanal D un mare succes. Informații despre jocul din această seară, 18 februarie, pot fi urmărite pe HUFF.ro live stream online, precum și live pe mai multe platforme puse la dipoziție de diferiți furnizori de internet.

Cătălin Moroșanu a răbufnit

Aseară, la Survivor România, Cătălin Morșanu a mărturisit că vrea să facă o alianță pentru a menține echipa unită. Luptătorul a zis că nu e de acord cu ce fac Zanni și Sebi pentru a destrăma echipa și de a crea situații conflictuale.

”Ideea este că trebuie să rămânem noi uniți, idferent de orice circumstanță și trebuie să fim uniți că mie nu îmi place chestia asta, ce înseamnă asta, sunt ei mai presus decât noi sau ce înseamnă asta și pentru echipă va fi foarte rău”,  a zis Moroșanu.

Faimosul a explicat că e normal să se formeze alianțe într-un astfel de concurs.

”În jurul Culiță și în jurnul lui Sebi s-au adunat mai multe persoane și în momentul în care am văzut că s-a formt această alianță, automat m-am dus la fiecare și am făcut și eu o alianță. De ce am făcut chestia asta e foarte logic, nu mă deranjează dacă sunt 2-3 persoane într-un grup, că e normal să fim în grupuri, oamenii sunt ființe sociale.”, a mai spus Moroșanu.

Survivor live stream online joi, 18 februarie

22.22: Războinicii sunt foarte motivați și nu se lasă demoralizați. Faimoșii se bucură de faptul că vor avea parte de o masă copioasă și au bifat o nouă victorie.

22.17: Faimoșii câștigă proba de recompensă, cu un scor de 10-2. Echipa roșie va mânca azi!

21.47: Jocul este unul greu. Scorul este acum de 3-2 pentru Faimoși, după ce Sebastian aduce un punct.

21.27: Majda și Melina sunt primele fete care luptă. Punctul merge la Faimoși, iar scorul devine 2-1 pentru echipa roșie.

21:21: 1-0 pentru Războinici. Albert aduce primul punct ehipei.

21.08: Marilena a fost descalificată, după ce a cerut asta. Ea simt că nu mai poate face față acestei competiții și simte că a ajuns la capătul puterilor.

„Eu nu vreau să mai continui, nu pot să mai continui psihic, pentru că nimic nu mă mai motivează. Simt efectiv că nu mă țin picioarele, îmi amorțesc. nu mai pot! Vreau să-mi cer scuze că i-am dezamăgit și le cer scuze că i-am dezamăgit. N-am mai simțit lipsa mâncării atât de intens. Mă credeam o persoană mult mai tare, dar am descoperit că am un psihic mult mai slab, deși sunt o luptătoare. Cred că rezervele mele s-au terminat mult mai repede!”, a mărturisit Marilena.

21.04: Roxana revine în competiție. Războinica se simte bine și este în formă maximă, pentru că a avut parte de cele mai bune îngrijiri medicale.

20.50: Jador încă este dezamăgit de Culiță: „N-o să-l mai pot privi în ochi la fel. Dacă un caine te mușcă o dată, o va face și a doua oară!”

20.39: Jador: „Ce fac oamenii pentru bani! S-a demonstrat că oamenii măiubesc, a încercat să-mi dea la temelie. N-am așteptări de la nimeni! Mi-am demonstrat că viața e nașpa, sunt dezamăgit rău de oameni!”

20:37: Marilena știe că este una dintre nominalizările colegilor săi. Ea nu înțelege de ce Războinicii vor să îl trimită acasă pe Albert, deși aduce puncte echipei.

20.25: Faimoșii se așteptau ca Mihaela să fie eliminată, pentru că aceasta nu a avut rezultate bune pe parcursul participării sale la Survivor. În plus, ei observă să Marilena a cedat și își dorește mult să ajungă acasă.

20.09: Marilena este dezamăgită de schimbările bruște ale celorlalți concurenți, însă ea încearcă să se mențină reală și sinceră, pentru a face față acestei provocări.

20.03: Zanni spune despre Majda că nu are ce căuta în competiție, pentru că este slabă și nu aduce puncte. Faimosul crede că echipa o păstrează la Survivor doar pentru că este o bună gospodină și le face mâncare.

În ediția de joi, concurenții se vor lupta pentru recompensa care va fi aleasă de telespectatori, prin vot. Tot azi o să aibă loc un consiliu de urgență, ceea ce nu s-a mai întâmplat până acum în acest sezon, semn că lucrurile au scăpat de sub control.

În ambele echipe există certuri și contraziceri la fiecare pas. Foamea își spune cuvântul și apar tot mai multe neînțelegeri din cauza mâncării.

Unele dintre concurente deja nu mai fac față acestei provocări și își doresc să meargă acasă, să se recupereze, pentru că sănătatea lor scârțâie. Alexandra Stan și Marilena se luptă cu probleme de sănătate și ar vrea să meargă în țară, pentru căsunt sleite de puteri.

Survivor România live stream video 18 februarie pe telefon, tabletă sau computer

Survivor 2021 începe la ora 20.00 pe Kanal D. Toți furnizorii de televiziune pri cablu sau satelit au în grila de programe Kanal D, ceea ce înseamnă că toți abonații pot viziona show-ul lor preferat. Totuși, dacă nu vrei să privești la TV, poți opta pentru platforma online Kanal D, care poate fi accesată gratuit.

Având în vedere că este foarte utilizată și se blochează de cele mai multe ori, una dintre alternative o reprezintă aplicațiile pentru mobil. Fie că ești utilizator Android sau iOS, poți descărca diferite aplicații simplu și gratuit. Unele dintre cele mai utilizate fiind Orange TV și Vodafone TV.

Cât despre furnizorii de internet, și aceștia oferă clienților mai multe beneficii. Orange TV este o platformă gratuită, ce poate fi accesată de oricine și nu necesită o logare specială.

Survivor live stream online poate fi vizionat de către clienții Digi, Focus Sat și UPC pe platformele puse la dispoziție de către acești furnizori. Acolo vă puteți loca simplu, cu datele de utilizator pe care le primiți odată cu contractul pe care îl semnați.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top