TV

Survivor România live stream 7 februarie 2021 live video. Este ediție cu eliminare

Survivor România live stream 7 februarie 2021 live video începe de la ora 20.00 și poate fi urmărit pe mai multe platforme. Puteți vedea ediția din această seară live stream online pe siteul Kanal D, dar mai există și alte siteuri unde puteți urmări concursul, în funcție de operatorul la care sunteți abonați, sau chiar pe cartelă.

Georgiana a părăsit competiția Survivor duminică seara, pe 7 februarie 2021.

Jador a fost votat cel mai popular concurent al emisiunii.

În cadrul emisiunii de duminică Zannidache a afirmat despre Elena Marin că ar avea intenții amoroase cu Cosmin.

„Vrei sa-ti cauti barbat in emisiunea asta? Ce vrei? De aia ii faci propuneri lui Cosmin cand ajunge acasa daca nu-l asteapta Laura?”, a spus Zannidache.

Elena s-a supărat și s-a simțit jignită.

Razboinicii au castigat jocul pentru comunicare si se vor bucura de mesajele venite din partea familiei!

Jocul se apropie de final! Mihaela a jucat pana in ultimul moment! 9-8 pentru Razboinici!

Elena Marin s-a rănit pe traseu în proba de duminică, 7 februarie. Faimoasa a alunecat. Elena Marin a tipat, dand de inteles ca are dureri mari, cauzate de alunecarea pe abdomen.

Jocul a fost intrerupt pentru ca Elena sa poata primi ingrijiri medicale.

Medicii au decis că va trebui să meargă la spital. Daniel Pavel i-a anuntat pe ceilalti concurenti ce anume se intampla cu aceasta intre timp.

„Elena Marin a suferit o accidentare pe traseu! In urma accidentarii a fost transportata la spital! Ii dorim numai bine si va vom tine la curent cu evolutia starii ei de sanatate!”, a subliniat Daniel Pavel.

Survivor România 7 februarie 2021 live stream online pe telefon sau calculator

Survivor România poate fi urmărit pe telefonul mobil accesând aplicațiile de live stream online  care sunt gratuite și ușor de instalat. Spre deosebire de siteul kanald.ro/live, ele nu se blochează și puteți urmări fără probleme, în timp real, ediția Survivor din această seară.

Aveți de ales între aplicația Orange TV și Vodafone TV pe care le găsiți în Google Play și AppStore și care sunt gratuite. De asemenea, mai aveți la dispoziție siteul Vodafone TV unde găsiți Kanal D HD care difuzează Survivor.

Live stream online Survivor la Digi, Focus Sat și UPC

Survivor Live stream online pe digionline.ro. Vă conectați cu datele de logare Digi România și aveți acces la toate canalele TV, inclusiv la Kanal D HD unde este difuzat Survivor România 2021 live video.

Platforma Horizon.tv este pentru cei abonați la UPC România. La fel ca și în cazul Digi, și aici vă puteți loga cu datele de pe factura de client. Aveți acces live stream online la toate programele UPC, inclusiv Survivor.

Livetvfocussat.ro este plaforma pusă la dispoziție pentru cei care sunt abonați la Focus Sat.

Survivor 7 februarie 2021. Alexandra Stan sau Musty. Cine pleacă acasă

În ediția de duminică, 7 februarie 2021, aflăm cine părăsește competiția Survivor. Lupta voturilor se dă între Alexandra Stan din echipa Faimoșilor și Musty de la Războinici.

„Este un efort inimaginabil. Nu am cochetat nici macar cu ideea de a veni la Survivor inainte. Pe teren nu mai simt foamea, caldura, imi dau interesul, insa orice om are o limita. Sunt dezamagita, nu o sa o iau personal si mai sunt lucruri pe care vreau sa le fac”, a spus Alexandra Stan când a aflat că este nominalizată să plece acasă.

„Ma așteptam la cele trei voturi și mă așteptam de la cele trei persoane. Chiar știam și nu îmi e teamă și nici frică. Am venit sa trăiesc aventura cat de mult posibil si sa ma bucur si Doamne Ajuta sa merg mai departe. Pentru oamenii ăștia nu sunt suficient de sprtiv si al doilea motiv, social, ca nu ma inteleg cu anumite persoane”, a spus Musty, războinicul pe care colegii lui nu îl mai vor în echipă.

Rămâne de văzut cine este mai susținut de către publicul telespectator. Ambii concurenți au fost propuși spre eliminare de către colegii lor. Sunt considerați verigi slabe în echipele din care fac parte.

Acest articol a fost actualizat la: 2021-02-08T00:27:35+02:00 0:27

Share
Scris de
Emanuela Ursu

Acest site foloseste cookies.

Read More