Tanța lui Teo Trandafir este în doliu! Actrița răpusă de durere

08.05.2020
Tanța lui Teo Trandafir este în doliu! Actrița răpusă de durere

Nuami Dinescu, cunoscută publicului larg ca Tanța lui Teo, este în doliu. Actrița a postat pe o rețea de socializare un mesaj emoționant după ce și-a pierdut mama.

Lângă textul care a umplut ochii cu lacrimi ai cititorilor, Tanța a postat și o fotografie cu mama sa care a trecut în neființă.

„Ea a fost mama mea. Fără frică, consecventă în credința ei în Dumnezeu, curajoasă, blândă și bună ‘așa cum trebuie să fie un creștin adevărat’, ne-a spus acum câteva zile ‘să vă îmbrăcați frumos, să-ți pui pălărie’! Mama se pregătea de Marea Plecare, copiii nu înțeleg asta și nu sunt niciodată pregătiți. Te iubesc, sufletul meu blând și bun! Până cât o să respir eu o să fii cu mine și nu o să fac nimic, niciodată ce nu ți-ar plăcea. Dumnezeu să te odihnească în pace, mama mea bună!„, a scris Nuami Dinescu pe Facebook.

Tanța lui Teo Trandafir și mama sa
Tanța lui Teo Trandafir și mama sa

Nuami Dinescu și-a început cariera în televiziune în anii 2000 când Teo a luat-o pe post de asistentă în emisiunea Teo show de la Pro TV. A făcut parte din echipa lui Teo Trandafir și după ce aceasta a plecat de la Pro TV. Nuami Dinescu continunând să fie co-prezentatoarea Teo show la Romantica TV și Prima TV.

După ce Teo s-a retras din televiziune pentru câțiva ani, Tanța a început să-și renege rolul avut în Teo show și să le ceară celor care o cunosc să fie numită pe nume, deranjând-o numele de „Tanța”.

A mai încercat să fie prezentă în televiziune la TVR 2 unde a prezentat o emisiune de după-amiază, însă programul a fost scos din grila TVR.

Ulterior a anunțat că se retrage și din teatru unde a avut roluri secundare în diverse piese.