TDC se lansează în România. Ce programe promite noul post TV

04.04.2019
TDC se lansează în România. Ce programe promite noul post TV

TDC se lansează în România. TDC (Timeless Drama Channel), o televiziune axată pe difuzarea serialelor și filmelor turcești, va începe să emită în România. Reprezentanții televiziunii nu au înaintat o dată exactă de lansare, însă menționează că sunt în discuții cu unul dintre cei mai mari operatori de cablu din România.

TDC este operat de grupul SPI International, care mai deține și seria de televiziuni de filme sub denumirea FilmBox.

Printre titlurile pe care postul le va difuza se află ”Kurt Seyit and Shura”, ”Karadayi”, ”20 Minutes”, ”Five Brothers”, ”Black Money Love”, ”Red Scarf”, ”Moms and Mothers”, ”8th Day”.

Pe lângă seriale, TDC va avea programat în grila de programe câte un film artistic în fiecare zi.

Care vor fi primele seriale difuzate de TDC?

  • Black Money Love. Ömer este polițist și vrea să afle adevărul despre posibila ucidere a logodnicei lui, care oficial s-a sinucis. În 2015, serialul a fost nominalizat la Premiile Emmy.
  • Karadayı. Acțiunea e plasată în Istanbul, în anii `70. Familia Kara este foarte respectată în zona muncitorească în care trăiește, iar tatăl lui Mahir, Nazif este considerat „Karadayi” – nașul bun al zonei, pe care oamenii îl consultă pentru sfaturi și ajutor la nevoie.Din păcate, viața familiei se transformă într-un iad, din cauza unei acuzații greșite care are ca rezultat trimiterea în închisoare a lui Nazif Kara pentru o crimă pe care nu a comis-o.
  • Kurt Seyit&Shura. Serialul prezintă aventurile a doi îndrăgostiți care renunță la viața lor magnifică din Rusia și ajung în Istanbul.

Citește și:

Cine este TDC. Postul TV care promite seriale cu buget mare

TDC se lansează în România. Timeless Drama Channel a fost lansat la nivel internațional în luna octombrie a anului trecut. Postul este transmis HD și este disponibil pentru distribuție pe platformele DTH, rețelele de cablu, serviciile mobile și Smart TV, precum și serviciile OTT din întreaga lume.

„Noul canal din portofoliul SPI, Timeless Drama Channel, prezintă un interes deosebit pentru oricine iubește dramele și serialele cu buget mare și va captiva audiențele și abonații. Aceste programe sunt acum la mare căutare în Europa Centrală și de Est, Africa de Sud, Asia și America Latină, astfel încât SPI International vine în întâmpinarea operatorilor TV oferind un canal HD liniar cu seriale turcești de cea mai bună calitate.”, spunea la lansare Berk Uziyel, CEO al SPI / FilmBox.

TDC aparține SPI International, care se află pe piața din România cu posturile FilmBox, FilmBox Family, FilmBox Extra, FlimBox Plus, FilmBox Premium, DocuBox și FightBox.

Sursă: www.paginademedia.ro

Comentarii
  • ciclop spune:

    traian stramosul poporului roman!!!! Ce a facut pentru a fi considerat stramosul poporului roman!!! : a cucerit Dacia, a ucis tot de ia stat in cale , mii si mii de morti si nu a venit de dragul poporului din Dacia, a venit dupa aurul si celelalte bogatii ale tarii.
    Ar trebui sa fim cu capul pe umeri si sa nu ne mai glorificam calaii !!!
    Istoricii onesti ar trebui sa spuna adevarul si despre regii Romaniei , inclusiv fostul rege mihai care a tradat poporul roman pentru interese personale si despre adevaratul erou :MARESALUL ION ANTONESCU !!! despre care chiar fostul rege mihai a spus , intr-un interviu in 1990 cu Vartan Arachelian , ca ” a fost un patriot si si-a iubit tara si poporul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *