Categorii TV

„Te credeam o doamna!” Mirela Vaida a starnit controverse dupa ultima ei aparitie la TV. Ce i-a deranjat atat de tare pe telespectatori:

Mirela Vaida este demolata din cauza Vulpitei si a sotului acesteia, Viorel.

Mirela Vaida este demolata din cauza Vulpitei, pe care a promovat-o intens in emisiunea pe care prezinta, Acees direct. Pe pagina ei de facebook, Vaida a distribuit un material despre audientele bune ale emisiunii pe care o prezinta. “Ca de n-ar fi, nu s-ar povesti… Multumim!”, a scris Mirela Vaida. Fanii au taxat-o dur pe Vaida. „Pe alte cazuri nu aveti cum sa faceti audienta decat Vulpita si Viorel. Bravo, felicitari ce sa spun ati ajuns sa faceti vedete niste rasuri de oameni….Pacat ca nu s-a gasit o emisiune adevarata pentru un talent ca tine, dar eu ma bucur ca te vad zilnic la TV”, au reactionat internautii.

“Cu invitati ca Viorel si Vulpita sunteti penibili! Mirela Vaida, te credeam o doamna!…Sa te mandresti cu asa audienta pe seama prostilor… De ras!…Mirela, promoveaza oameni de calitate, nu mai vrem circ…Te apreciez ca om, dar emisiunea e praf.. Nu ma uit…Eu nu m-as lauda cu asa ceva. Un singur cuvant: Rusine…Mirela draga mea ai grija sa nu-ti ia Vulpita locul…daca mai vine mult la emisiune…Promovati ceea ce sunteti, pacat dr emisiune ca sunt atatia oameni amarat ce ati putea ajuta, Simona nu ar fi acceptat circul asta mizerabil,aveam o parere buna despre tine,rusine pacat ca mama ca femeie ca moderator puteai mai mult”, au fost alte mesaje.

“Acesta este respectul vostru fata de telespecatori..Rusine sa va fie, a patra saptamana cu aceasta Vulpita…Dna !Mirela Vaida !Nu doream sa iti scriu dar nu am mai rezistat !Va consideram o doamna respectabila care ai luat de barbat sau invers un ardelean neaos familie buna !Mai terminati cu Viorel si cu Vulpita, va descreditati, prostiti lumea, sunteti ridicoli !Pentru putina audienta va complaceti in ridicol !Chiar nu mai aveti alte subiecte interesante !Prostiti lumea asemenea exemple le dati tinerei generati !Simona, pe care o respect si o astept avea subiecte interesante mai ajuta oameni nevoiasi ! Dar de cand esti tu Mirela este ridicol !Pleaca si lasa-ne, lasa-ne !Esti RIDICOLA !Mai mult nimic !Ai devenit din pacate FOARTE MICA !!!”, a postat un telespectator revoltat.

“Nu ai cum sa doresti a fi mare doamna cu pretentii si sa te mandresti cu asemenea jaf de emisiune si cu aceste audiente. Unde sunt emisiunile d-voastra de alta data? Unde este bunul gust, decenta si profesionalismul d-voastra?”, a scris un alt fan. Viorel si Vulpita Veronica din Blagesti au ajuns in primele pagini ale presei dupa ce tanara de 22 de ani a spus ca a fost victima unui abuz sexual si ca politistii ii apara pe atacatori. Ulterior, s-a dovedit ca fata plecase de bunavoie la intalnire si ca mintise doar pentru ca sotul ei, Viorel, sa nu afle despre infidelitatea ei. De atunci si pana acum Viorel si Vulpita Veronica din Blagesti s-au bucurat de o popularitate nesperata. Au aparut seara de seara la televizor si s-au certat si s-au impacat de mai multe ori, in timp ce milioane de oameni ii priveau de acasa, scrie redactia.ro

Vezi comentarii

Share
Scris de
Adrian Vrauko
Stiri Despre mirela vaida

Acest site foloseste cookies.

Read More