TV

Te cunosc de undeva! – premiera, 6 februarie. A început prima ediție pe Antena 1

Te cunosc de undeva! – sezonul 16 debutează sâmbătă, 6 februarie, de la ora 20.00, pe Antena 1. Așteptarea a luat sfârșit, iar emisiunea începe cu forțe spectaculoase. Juriul este pregătit să analizeze cele mai tari prestații. Urcă pe scenă vedete mari din România care au acceptat provocarea transformărilor.

Te cunosc de undeva! începe astăzi, 6 februarie

În seara aceasta, de la ora 20.00, pe Antena 1 debutează premiera sezonului 16 Te cunosc de undeva. Urcă pe scenă, în fața telespectatorilor, vedete din România care și-au propus să accepte orice transformare.

Surpriza primei ediții Te cunosc de undeva a fost Mirela Vaida, care interpretat-o pe Shakira. Prezentatoarea Acces Direct a fost lăudată atât de jurați, cât și de ceilalți concurenți.

Și Radu Ştefan Bănică Junior, fiul lui Ștefan Bănică Junior, a făcut senzație în prima sa apariție la Te cunosc de undeva.

Radu Ştefan Bănică la Te cunosc de undeva

Radu Ştefan Bănică a impresionat juriul la Te cunosc de undeva

Radu Bănică a fost extrem de apreciat, în special pentru îndrăzneală și talent actoricesc. Până și Ozana Barabancea, un jurat foarte dur, l-a lăudat, spunând că e pe drumul cel bun.

Radu Ştefan Bănică Lady Gaga Te cunosc de undeva

În acest sezon concurează Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu – aceștia vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

„Culmea, nu sunt prezentator! Aş fi putut să fiu poate în juriu, dar nu mă bag, pentru că Ozana şi Andreea fac treabă foarte bună, aşa că mă las pe mâna lor. Mă simt ca la şcoală, într-a XII-a, parcă învăţăm pentru bacalaureat, ne interesează concurenţa, care e mai bun, ce i-a picat fiecăruia, ce note avem, cum ne înţelegem, cine cui dă puncte… Contează să ne simţim bine, să dăm totul pe scenă şi să ne bucurăm de momentele astea superbe, pentru că atmosfera de la Te cunosc de undeva! e tot timpul de sărbătoare!”, a spus Mirela Vaida.

Juriul este format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Adrian Temișan și Cristi Iacob. Prezentatorii emisiunii sunt Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Se anunță o seară incendiară cu multe provocări pentru concurenții Te cunosc de undeva. După gală începe pastila online Te cunosc de undeva! After Party a lui Dorian Popa în care dezvăluie secrete, detalii și informații picate din culisele emisiunii.

Acest articol a fost actualizat la: 2021-02-06T21:55:31+02:00 21:55

Share
Scris de
Emanuela Ursu

Acest site foloseste cookies.

Read More