Teo Trandafir: „Nu m-aș întoarce la Pro TV. Nu m-aș întoarce undeva unde acest om nu ar fi”

Ultimul update: joi 18 aprilie 2019 17:46 Data publicării: joi 18 aprilie 2019 17:31
Autor , în TV

Teo Trandafir a intrat într-o sesiune live pe Instagram unde ca de obicei, de luni până vineri, a povestit cu prietenii săi virtuali despre tot și toate.

Întrebată de un utilizator dacă s-ar întoarce la Pro TV, TEO a răspuns: „Eu nu lucrez pentru instituții, lucrez pentru oamenii din ele. Acolo am lucrat pentru Adrian Sârbu, a cărui zi de naștere este azi și mi-a făcut ziua mai fericită. Nu m-aș întoarce undeva unde acest om nu ar fi.”

Teo are o relație extrem de bună și cei din conducerea Kanal D, fiind una din cele mai apreicate vedete ale postului de televiziune Teo show.

Teo și-a lansat de curând un nou site

Teo Trandafir a lansat de  curând un nou site www.teoriashow.com, unde publică în fiecare zi, de luni până vineri, TEOria lui Teo. Teoriile sale au ajuns să fie foarte apreciate de utilizatori, podcasturile sale fiind ascultate de mii de oameni în fiecare zi.

Teo Trandafir și Adrian Sârbu din nou împreună: „Sunt atât de fericită, încât o sa vă stric ecranul telefonului!”

EXCLUSIV! Teo Trandafir și Adrian Sârbu din nou împreună: „Sunt atât de fericita, încât o sa va stric ecranul telefonului!”

EXCLUSIV! Teo Trandafir și Adrian Sârbu din nou împreună: „Sunt atât de fericita, încât o sa va stric ecranul telefonului!”

Teo Trandafir a fost prezentă la lansarea filmului „Oh, Ramona”, film susținut de Adrian Sârbu. Cei doi vechi prieteni s-au reîntâlnit după o perioadă lungă, iar TEO a explodat de fericire.

Într-o fotografie postata pe pagina sa de Facebook, dar și pagina Revistei Teo, Teo Trandafir a declarat că este atât de fericită încât îi este teamă că celor care o urmăresc le va strica telefonul.

Teo și Adrian Sârbu, o prietenie de 25 de ani

Teo Trandafir și Adrian Sârbu au o relație de prietenie de mai bine de 25 de ani. Adrian Sârbu este mentorul vedetei de televiziune și un prieten care i-a fost mereu alături.

În momentul în care Teo era în spital în pragul morții, Adrian Sârbu a fost cel care a salvat-o și a dus-o la Viena, unde Teo a reușit să treacă cu bine peste pancreatita acută de care suferea.

Ce înseamnă fiecare cifră din CNP?
Ce înseamnă fiecare cifră din CNP?
Ganduri la 32 ani
Ganduri la 32 ani
Sursa: Huff.ro
Comentarii
  1. marian , 18 aprilie 2019 la 18:42

    Oricum nu este nevoie de tine ramai cu turci tai , te-am urmarit cu mare drag cand erai la pro ,dupa la revedere , oricum numai ai niciun haz esti o acritura mediocra.