Connect with us
Teo Trandafir: 6 ani de la Operatia de Gastric Sleeve

TV

Teo Trandafir: „Nu m-aș întoarce la Pro TV. Nu m-aș întoarce undeva unde acest om nu ar fi”

Teo Trandafir a intrat într-o sesiune live pe Instagram unde ca de obicei, de luni până vineri, a povestit cu prietenii săi virtuali despre tot și toate.

Întrebată de un utilizator dacă s-ar întoarce la Pro TV, TEO a răspuns: „Eu nu lucrez pentru instituții, lucrez pentru oamenii din ele. Acolo am lucrat pentru Adrian Sârbu, a cărui zi de naștere este azi și mi-a făcut ziua mai fericită. Nu m-aș întoarce undeva unde acest om nu ar fi.”

Teo are o relație extrem de bună și cei din conducerea Kanal D, fiind una din cele mai apreicate vedete ale postului de televiziune Teo show.

Teo și-a lansat de curând un nou site

Teo Trandafir a lansat de  curând un nou site www.teoriashow.com, unde publică în fiecare zi, de luni până vineri, TEOria lui Teo. Teoriile sale au ajuns să fie foarte apreciate de utilizatori, podcasturile sale fiind ascultate de mii de oameni în fiecare zi.

Teo Trandafir și Adrian Sârbu din nou împreună: „Sunt atât de fericită, încât o sa vă stric ecranul telefonului!”

EXCLUSIV! Teo Trandafir și Adrian Sârbu din nou împreună: „Sunt atât de fericita, încât o sa va stric ecranul telefonului!”

EXCLUSIV! Teo Trandafir și Adrian Sârbu din nou împreună: „Sunt atât de fericita, încât o sa va stric ecranul telefonului!”

Teo Trandafir a fost prezentă la lansarea filmului „Oh, Ramona”, film susținut de Adrian Sârbu. Cei doi vechi prieteni s-au reîntâlnit după o perioadă lungă, iar TEO a explodat de fericire.

Într-o fotografie postata pe pagina sa de Facebook, dar și pagina Revistei Teo, Teo Trandafir a declarat că este atât de fericită încât îi este teamă că celor care o urmăresc le va strica telefonul.

Teo și Adrian Sârbu, o prietenie de 25 de ani

Teo Trandafir și Adrian Sârbu au o relație de prietenie de mai bine de 25 de ani. Adrian Sârbu este mentorul vedetei de televiziune și un prieten care i-a fost mereu alături.

În momentul în care Teo era în spital în pragul morții, Adrian Sârbu a fost cel care a salvat-o și a dus-o la Viena, unde Teo a reușit să treacă cu bine peste pancreatita acută de care suferea.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

1 Comment

1 Comment

  1. marian

    2019-04-18T18:42:04+03:00 at 18:42

    Oricum nu este nevoie de tine ramai cu turci tai , te-am urmarit cu mare drag cand erai la pro ,dupa la revedere , oricum numai ai niciun haz esti o acritura mediocra.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top