Connect with us
Teo Trandafir reia emisiunea „TEO LIVE”, după o pauză de aproape de 2 ani

TV

Teo Trandafir, prezentatoare la „Vrei să fii milionar” pe Kanal D

Kanal D se pregătește pentru noul sezon Vrei să fii milionar. Toată lumea se întreabă cineva va prezenta acest nou sezon. Potrivit ultimelor informații apărute în presă, este vorba de o vedetă a postului de televiziune Kanal D.

Prezentatoarea Vrei să fii milionar va fi, potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Teo Trandafir, care prezintă la Kanal D și emisiunea Teo Show. Este pentru prima dată când show-ul de televiziune difuzat în România va avea o prezentatoare.

Astfel, daca informația se confirmă, Teo Trandafir este cea care va prezenta noul sezon al show-ului „Vrei să fii milionar”. Postul de televiziune Kanal D a anunțat mai multe surprize în perioada ce urmează.

Show-ul de televiziune va fi produs de compania Zucchero, cei care s-au ocupat de format și la ultimele sezoane difuzate în România, pe Prima TV și pe Kanal D. Zucchero Media este, totodată, producătorul emisiunilor Roata norocului (Kanal D), Visuri la cheie (Pro TV) și Câștigă România (TVR 2).

Emisiunea „Vrei să fii milionar” va fi pe Kanal D în grila de toamnă

Contactați de Paginademedia.ro, oficialii Kanal D nu au comentat informația.

În vara anului 2011, Kanal D a cumpărat drepturile de difuzare. Aici, emisiunea a fost întreruptă la finalul anului 2012, în contextul unei relații tensionate între postul TV și prezentatorul Virgil Ianțu.

La sfârşitul anului 2012, prezentatorul s-a arătat nemulţumit de faptul că managerii televiziunii nu au respectat termenii înţelegerii contractuale şi a chemat în instanţă firma care deţine televiziunea.

Citește și Alex de la Exatlon, la un pas să fie împușcat! Ce s-a întâmplat cu fostul concurent

În timp ce prezentatorul declara pe contul lui de socializare că din cauza neînţelegerilor a refuzat să semneze un nou contract pentru sezonul următor, reprezentanții televiziunii susţineau că, de fapt, colaborarea s-a încheiat odată cu încetarea contractului, la sfârşitul anului 2012.

În 2014 postul Prima TV a achiziționat din nou dreptul de difuzare al formatului. A fost transmis un singur sezon, prezentat tot de Virgil Ianțu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top