Connect with us
Teo Trandafir va prezenta emisiunea „Vrei să fii milionar?”

TV

Teo Trandafir va prezenta emisiunea „Vrei să fii milionar?”

Emisiunea „Vrei să fii milionar”, revine din toamnă la Kanal D, de data aceasta cu o mare surpriză. Teo Trandafir va prezenta emisiunea îndrăgită de milioane de români. Este pentru prima dată când acest format este prezentat de o femeie.

Teo Trandafir, despre „Vrei să fii milionar”: Îi aștept pe toți cei care au împlinit vârsta de 18 ani să se înscrie la casting”

„Atracția dintre acest format și mine e uriașă, firul care ne unește vine din admirația mea pentru oamenii inteligenți, cu bun-simț și reacție corectă, adecvată contextului.

Vreau să intre cât mai multă lume în Clubul milionarilor. Să curgă cu milioane. Și aici intervin inteligența, cartea, cititul… Îi aștept pe toți cei care au împlinit vârsta de 18 ani, care sunt prieteni cu cartea, informația și care vor să câștige un ban cinstit să se înscrie la emisiune.

Promit să le fiu alături și să mă bucur cu ei la fiecare prag pe care îl vor depăși și care îi va duce mai aproape de marele premiu de un milion de lei. Îmi doresc mult ca zicala să aibă corespondent ân realitate”, a declarat Teo Trandafir.

În 2011, Kanal D începea în forță difuzarea ”Vrei să fii milionar?”, au urmat trei sezoane în care show-ul a înregistrat audiențe remarcabile. Câștigurile concurenților de la „Vrei să fii milionar?” au însumat o cifră uriașă, de aproximativ 2 milioane lei.

Toți cei interesați să participe la concursul televizat se pot înscrie la casting accesând casting.kanald.ro .

„Vrei să fii milioanar?” este cel mai cunoscut format quiz din lume. A fost produs pentru prima dată în Marea Britanie, pe rețeaua ITV, în septembrie 1998, iar anul acesta se împlinesc două decenii de când „Vrei să fii milionar?” intră în casele telespectatorilor din intreaga lume. De atunci formatul a fost prezent în peste 120 de țări, iar oameni obișnuiți au devenit milionari peste noapte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top