Connect with us
Tudor Chirilă ar fi agresat și scuipat un bărbat din cauza unei dispute. Totul s-a filmat

TV

Tudor Chirilă ar fi agresat și scuipat un bărbat din cauza unei dispute. Totul s-a filmat

Tudor Chirilă este implicat într-un nou scandal mediatic. Juratul „Vocea României” este acuzat de un tânăr, care i-ar fi fost și coleg de școală, de agresiune după ce a avut o dispută pe teme politice.

Tudor Chirilă și-ar fi ieșit din minți după ce bărbatul l-ar fi făcut pe tatăl său securist.

Potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, bărbatul este un fost coleg de-al solistului trupei Vama. Discuțiile pe teme politice au degenerat, iar juratul de la Pro TV a început să-și scuipe și să își lovească fostul coleg. Bărbatul a chemat imediat poliția, însă nu a dorit să depună plângere împotriva artistului. Tudor Chirilă nu a mai fi fost la fața locului în momentul în care echipajul ar fi ajuns în zonă.

„Astăzi, în jurul orei 11.00, prin apel 112, Secția 1 Poliția a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că a avut o divergență, cu un alt bărbat, pe care îl cunoaște de mai mult timp. Persoana a reclamat că o fost lovită. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție. Bărbatul care a sesizat conflictul a refuzat sprijinul echipajului medical. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe„, susțin forțele de ordine.

De altfel, Chirilă este cunoscut ca unul dintre liderii informali ai mișcării #rezist, fiind prezent adesea la protestele din Piața Victoriei. 

Reacția lui Tudor Chirilă

Tudor Chirilă le-a răspuns colegilor mei și avem permisiunea să-l cităm cu următoarele explicații în legătură cu incidentul pentru care Poliția a fost chemată în cursul dimineții. Am fost provocat, spune Tudor Chirilă, în timp ce stăteam la cafea. Tatăl meu a fost făcut securist. Am avut un conflict bărbătesc cu un individ care m-a provocat timp de 10 minute. Nu mi se pare normal să stau la o masă și să fiu provocat și jignit”, au spus cei de la Antena 3.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top