Tudor Chirilă și Horia Brenciu, ceartă în direct la Pro TV! S-a folosit chiar și cuvinte jignotoare

19.10.2019
Tudor Chirilă și Horia Brenciu, ceartă în direct la Pro TV! S-a folosit chiar și cuvinte jignotoare

Tudor Chirilă și Horia Brenciu s-au certat, vineri seara, la Vocea României, chirilă a folosit chiar și cuvinte jingintoare la adresa lui Brenciu.

Nu am cum să spun prostii în fața unei țări întregi! Aici nu este vorba despre ce cumpărăm de la piață”, a spus Horia Brenicu.

„Ba da, poți să spui prostii!”, a replicat Tudor Chirilă. Artistul și-a dat seama că Brenciu s-a supărat și a cedat: „Nu pot să cred, te-ai supărat pentru că avem păreri diferite. Dacă te-ai afundat așa în scaun și te-ai supărat, retrag tot ce-am spus. Sunt un dobitoc.”

Horia Brenciu a plecat de la Antena 1

Horia Brenciu a încheiat ”socotelile” cu Antena 1, alegând tabăra adversă, respectiv Pro TV. Este jurat la ”Vocea României”, iar ultimele informații confirmă faptul că Horia a făcut alegerea cea mai bună.

Tudor Chirila si Horia Brenciu s-au certat la Vocea Romaniei
Tudor Chirila si Horia Brenciu s-au certat la Vocea Romaniei

Este ”one man show”, are carismă și priză la public. Iar emisiunea în care Horia Brenciu este jurat se bucură de audiențe record. AsearĂ, show-ul ”Vocea României” a luat din nou caimacul, clasându-se pe primul loc la capitolul ”audiențe”. Pro TV lasă în urmă Antena 1, iar una dintre vedetele postului este chiar Horia Brenciu. Antena 1 a fost nevoită să-și recunoască înfrângerea, obținând locul doi (cu emisiunea ”iUmor”), conform informațiilor furnizate de paginademedia.ro.

Prestațiile concurenților de la Vocea României sunt aici.