Connect with us
Uite cine dansează este noul show de dans al Pro TV. Emisiunea va fi prezentată de Mihaela Rădulescu, iar din juriu va face parte și Andreea Marin.

TV

Uite cine dansează – noul show de dans la Pro Tv! Andreea Marin, în juriu, Mihaela Rădulescu, prezentatoare

PRO TV va lansa în primăvara emisiunea Uite cine dansează un show de dans, prezentat de Mihaela Rădulescu și Cabral.

Din juriu vor face parte coregraful Gigi Căciuleanu, Florin Călinescu, Mihai Petre și Andreea Marin.

”În această primăvară, Pro TV va aduce în casele tuturor românilor cele mai interesante şi neaşteptate vedete, care vor dansa coregrafii deosebite”, au transmis reprezentanţii Pro TV.

Coregraful Gigi Căciuleanu participă pentru prima dată într-un proiect de televiziune în România. Andreea Marin a declarat că este o provocare pentru ea să fie singura femeie din juriul emisiunii.

Citește și: De ce a plecat Mihaela Rădulescu de la Pro TV

„E o provocare să fiu singura femeie într-un juriu de personalităţi, e o responsabilitate pe care o privesc cu seriozitatea cuvenită. Dansul şi-a pus amprenta pe viaţa mea şi astfel am învăţat să-mi parcurg drumul cu eleganţa valsului, chiar şi în momentele delicate, cu pasiunea tangoului în iubire, cu disciplină, imaginaţie şi ritm neobosit în profesie. În privinţa calităţii programului, nu am niciun dubiu şi sunt onorată să primesc o asemenea misiune, căci ştim foarte bine ce înseamna forţa, calitatea şi creativitatea Pro TV”, a spus Andreea Marin.

Mihai Petre revine la postul de televizune la care s-a consacrat, după ce a trecut pe la Antena 1, unde a fost jurat la „Bravo, România!”. Florin Călinescu revine pe micile ecrane, după ce a făcut parte din juriul de la „Românii au talent”.

 

1 Comment

1 Comment

  1. Yolo

    2017-02-16T23:35:23+02:00 at 23:35

    ce-o fi cautand pretioasa Zana (in sens figurat desigur) la un concurs de dans Dumnezeule mare????? Ca panarama aia de Raduleasca prezinta mai inteleg, ca producatorii or fi vrut si ceva vulgaritate, dar Marin chiar n-ar avea ce cauta…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top