Ultima dorință a lui Răzvan Ciobanu. Cea mai bună prietenă a sa a declarat la Pro TV care era aceasta

29.04.2019
Ultima dorință a lui Răzvan Ciobanu. Cea mai bună prietenă a sa a declarat la Pro TV care era aceasta

Răzvan Ciobanu a murit astăzi, în urma unui accident de mașină, care i-a luat viața la doar 43 de ani. Știrea a șocat întreaga României, puțin știau că acesta trecea printr-o perioadă dificilă și deloc bună financiar.

Irina Schrotter, una din cele mai bune prietenele ale sale, a declarat pentru Știrile Pro TV, că ultima sa dorință era să creezi rochii pentru femei și să aibă un manager care să-i gestioneze finanțele.

Citește și: Când și unde va fi înmormântat Răzvan Ciobanu

După ce a fost înlocuit la emisiunea „Bravo, ai stil”, Răzvan a fost nevoit să se împrumute la aproape toți prietenii cu bani pentru a se putea întreține.

„Nu îl mai căuta nimeni, nu mai exista pentru nimeni. Că a dormit timp de două luni pe o canapea a unei cunoștințe, fiind fără sens, vitalitate, sprijin, speranță.

Citește și: Prima reacție a mamei lui Răzvan Ciobanu – „Vă rog din suflet”

Era depresiv, deconectat, voia să dispară, spunea că era ca o legumă care nici măcar nu mai era curioasă când durerea se va neantiza.

Citește și: Preot: Razvan Ciobanu nu va avea parte de slujbă de înmormântare

Apoi, ca un personaj de basm, fără Sfinte Vineri și Duminici, și-a scuturat armura ruginită și a luat-o efectiv de la capăt. S-a ridicat și s-a reinventat, a construit din nou, ne-a dat iar lecții de stil și de umanitate”. – Aurica Stan

Cine e persoana care l-a vazut ultima oara pe Razvan Ciobanu:
Cine e persoana care l-a vazut ultima oara pe Razvan Ciobanu: „M-am intalnit cu el, ne-am luat in brate”

Eu nu am avut bani de rochiile lui, dar a fost parte din toată copilăria mea. Măcar mă uitam la TVR Iași, copil fiind, mereu dădea interviuri cu Irina Schrotter, era prietena lui dragă, colabora „într-un mare fel”.

Și așa am învățat că nu e ok să te îmbraci în mov din pampoane până-n dresuri, să nu amesteci bulinele cu dungile, materialul cadrilat cu poka dots, cel fluid cu o stofă de Apaca provincială, și tot așa, chestii elementare, care îmi prind bine și acum, scrie republica.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *