Connect with us
Teo Trandafir își sărbătorește ziua de naștere, cel mai valoros cadou primit, acum 48 de ani

TV

Un fan i-a cerut lui Teo Trandafir 20 de mii de euro pentru un motiv ieșit din comun

Teo Trandafir primește zilnic mii de mesaje pe rețelele de socializare, vedeta este asaltată de persoanele care o apreciază și unele mesaje conțin diverse cereri. Încercând să le răspundă tuturor, Teo a descoperit un mesaj care a uluit-o, un fan i-a cerut 20.000 de euro pentru a construi un puț, scrie stiri24.ro.

Vedeta primește sute de mesaje zilnic, uneori chiar mii, iar unele sunt dintre cele mai amuzante sau bizare. Un domn din România i-a cerut vedetei Kanal D suma de 20.000 de euro pentru a construi un puț în grădină pentru a-și uda culturile din curtea proprie.

Teo și mesajele amuzante primite de la fani

De pe vremea când prezenta emisiuni cu Mircea Badea, Teo Trandafir a primit mii de scrisori, atât atunci când era la Tele 7 ABC, Antena 1 sau Pro TV. Pe vremurile acelea se primeau scrisori pe adresa redacției, iar unele era foarte amuzante.

O doamnă i-a cerut lui Teo ajutorul pentru a discuta cu primarul localității să-i aducă canalizarea mai aproape de casă. Un alt domn a certat-o pe Teo că i-a crescut dobânda la bancă.

Fiind o persoană percepută de telespectatorii săi ca un om obișnuit, dar și capabil să rezolve orice problemă, oamenii au venit cu curaj în fața vedetei și i-au scris ce aveau pe suflet.

Nu v-om dezvălui lucruri personale, dar ne amintim cu drag de un alt personaj, care i-a scris vedetei de televiziune că are probleme cu electricitatea și dacă vrea să urmărească emisiunea ei, nu are decât să rezolve problemele cu societatea care furniza energia electrică.

Acestea sunt doar o parte din mesajele pe care Teo le-a primit și o selecție făcută la nimereală, am putea scrie cărți întregi legate de persoanele care i-au scris lui Teo, una din cea ma apreciată vedetă de televiziune din România.

Teo Trandafir prezintă de mai bine de 20 de ani emisiunea Teo show, iar de 7 ani programul este difuzat de Kanal D în fiecare zi de luni până vineri de la ora 15:00.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top