Connect with us
Un jurat de la X Factor, prins cu zona intimă la vedere

TV

Un jurat de la X Factor, prins cu zona intimă la vedere

Să vezi și să nu crezi! Să fii celebru nu este ușor, iar asta o știu cei care primesc zilnic zecii de mesaje și sunt urmăriți la orele de vârf de milioane de telespectatori. Show-ul X Factor este unul din cele mai de succes din lume, iar jurații sunt adesea mai urmăriți decât participanții care ajung pe scenă.

Pățania unui jurat de la acest show de muzică a devenit ținta glumelor și a stuporii în mediul virtual. Simon Cowell, juratul englez de la emisiunea de talente a trăit un moment rușinos chiar în timpul emisiei. Poziția lui de pe fotoliu a dus la un accident stânjenitor. La foarte scurt timp după acest incident la care au asistat milioane de englezi, un fan a scris pe contul lui de socializare următoarele: Are Simon Cowell un incident vestimentar, ori este chiar atât de entuziasmat de aceste audiții?

Fanii emisiunii s-au revoltat inclusiv pe producători, care nu i-au atras atenția în legătură cu ceea ce se vedea pe ecran, mai ales că nu au tăiat momentul la montaj. Într-un final, s-a lămurit problema: ceea ce au văzut telespectatorii nu era un testicul al juratului, ci un degetul mare de la picior, desculț fiind, pe care îl ținea în acea zonă, care a făcut să se creeze această confuzie.

Un jurat de la X Factor, prins cu zona intimă la vedere

Un jurat de la X Factor, prins cu zona intimă la vedere

Cu toate că a existat o explicație oficială a incidentului, mulți internauți au continuat și continuă să creadă că ceea ce s-a văzut este într-adevăr zona intimă. Voi ce credeți despre această situație amuzantă?

x-factor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top